Eskişehir'de bugün meydana gelen trafik kazası, bir öğretmen anne ve kızının yaşamını yitirmesine neden oldu. Olay, Yenikent Mahallesi Zümrüt Caddesi'nde gerçekleşti. Filiz Bayrakçı Karel (47) idaresindeki otomobil ile M.K'nin (38) kullandığı kamyon çarpıştı.

Kaza sonucunda araçta bulunan Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel ve kızı Yağmur Karel (15) ile kamyon şoförü yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bakan Şimşek: Yeni Vergi Paketi Dar Gelirli Vatandaşı Kapsamıyor Bakan Şimşek: Yeni Vergi Paketi Dar Gelirli Vatandaşı Kapsamıyor

Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen, Filiz Bayrakçı Karel ve kızı Yağmur Karel, yaşamlarını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, detaylar henüz netlik kazanmadı. Kazanın nedeniyle ilgili çalışmalar devam ediyor.