Gram Altın Rekor Kırdı! Almalı mı, Satmalı mı? Gram Altın Rekor Kırdı! Almalı mı, Satmalı mı?

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 100'üncü Yıl Atatürk İlkokulu'nda ücretli öğretmenlik yapan Meltem Solak, bir öğrenci velisi tarafından darbedildiğini iddia ederek şikayette bulundu. Polis ekipleri, şikayet üzerine E.Ö. isimli veliyi gözaltına aldı.

Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında Çamlıtepe Mahallesi'ndeki okulun bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Meltem Solak, okul bahçesinde bulunduğu sırada, öğrencilerinden birinin annesi olan E.Ö. tarafından önce sözlü saldırıya uğradı, ardından da darbedildi. Olayın ardından öğretmenlerin ihbarı üzerine polis ekipleri okula geldi. Meltem Solak, polis eşliğinde Körfez Devlet Hastanesi'ne götürülerek darp raporu aldı ve sonrasında emniyete giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine E.Ö. gözaltına alındı.

Meltem Solak, emniyette verdiği ifadede, olay sırasında 3. sınıf öğrencilerinden birinin annesi olan E.Ö.'nün kendisine bağırarak üzerine yürüdüğünü belirtti. Solak, "Okulun bahçesindeyken öğrencimin annesi, 'Sen benim çocuğuma vuramazsın' şeklinde bağırarak üzerime yürüdü. Ben de öğrencinin okuldayken arkadaşının boğazını sıktığını, bu yüzden sadece uyardığımı ve elimdeki defterle sırtına yavaş bir şekilde dokunduğumu, kesinlikle vurmadığımı söyledim. Ancak veli bana inanmadı ve 'Sen benim çocuğuma nasıl vurursun', 'Sen kimsin de benim çocuğuma dokunursun' şeklinde yüksek sesle bağırarak iki eliyle göğsümden itti. Ben de kendimden uzaklaştırmak için onu ittirdim. Akabinde benim kollarıma tırnaklarını geçirdi ve tekme attı" dedi.

Olay anında diğer öğretmenlerin araya girdiğini ve veliyi sakinleştirmeye çalıştığını belirten Solak, daha önce bu veliyle herhangi bir sorun yaşamadığını söyledi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Yetkililer, yaşanan bu üzücü olayın tüm yönleriyle araştırıldığını ve gerekli hukuki sürecin başlatıldığını belirtti.