En yüksek promosyon veren bankalar belli oldu: Emekli maaşlarındaki artış bankaları hareketlendirdi En yüksek promosyon veren bankalar belli oldu: Emekli maaşlarındaki artış bankaları hareketlendirdi

Galatasaray'ın başarılı Teknik Direktörü Okan Buruk'un sözleşmesi yenileniyor. Kulübün yeniden başkan seçilen ismi Dursun Özbek'in ilk icraatları arasında, üst üste iki lig şampiyonluğu elde eden Buruk'a yeni bir sözleşme imzalatmak bulunuyor. Sarı-kırmızılı yönetim, lig sezonunun sona ermesiyle birlikte harekete geçerek bu konuda adımlar atmaya başladı.

Geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen seçimli genel kurulda Süheyl Batum'u geride bırakarak yeniden başkan seçilen Dursun Özbek'in ilk hamlesi, Okan Buruk ile yeni bir sözleşme yapmak oldu.

G.Saray altyapısından yetişen ve takımı tarihi zaferlere taşıyan Okan Buruk, teknik adam olarak da büyük başarılara imza atmıştı. Altı Süper Lig, bir UEFA Kupası ve bir UEFA Süper Kupası gibi önemli başarılar elde eden Buruk, artık yeni bir döneme imza atmaya hazırlanıyor.

Yeni sözleşme kapsamında Okan Buruk'un ücreti ciddi bir artışla 50 milyon TL seviyesine yaklaşacak. Bu sezon için ücreti 18 milyon TL'den 30 milyon TL'ye yükseltilen deneyimli teknik adam, kulübün gözde isimlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Mayıs 2026'ya kadar Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, Okan Buruk ile birlikte başarılarını sürdürmeyi hedefliyor.