Victor Osimhen'in sözleşmesindeki gizli madde gün yüzüne çıktı! Eğer gerçekleşirse, Galatasaray büyük bir maddi kazanç elde edecek.

Galatasaray, Napoli'den kiraladığı Victor Osimhen'in sözleşmesinde ocak ayında ayrılma olasılığına dair bir madde bulunduğunu öne sürdü. İddialara göre, Osimhen başka bir takıma transfer olursa, bonservisini elinde bulunduran Napoli, Galatasaray’a 6.5 milyon euro tazminat ödeyecek.

Galatasaray, dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen’i sezon sonuna kadar kiraladı ve sözleşmesine göre oyuncunun isteği halinde ocak ayında takımdan ayrılma hakkı bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek

6.5 MİLYON EURO TAZMİNAT

Haluk Yürekli’nin haberine göre; eğer Napoli ve Osimhen, başka bir kulüpten gelen bir teklifi kabul ederse, Galatasaray’ın bu durumu veto etme hakkı yok. Ancak bu durumda Galatasaray’a 6.5 milyon euro tazminat ödenecek.

KARAR GALATASARAY’IN ELİNDE DEĞİL

Yürekli, "Osimhen'in sözleşmesinde bir çıkış maddesi var. Eğer Napoli, Osimhen’i başka bir kulübe satarsa, Galatasaray’ın onayı olmasa bile 6.5 milyon euro tazminat Galatasaray’a ödenecek ve oyuncu transfer edilecek. Burada karar Galatasaray'ın değil" şeklinde konuştu.

Piyasa değeri 100 milyon euro olarak belirlenen Victor Osimhen, Galatasaray formasıyla bu sezon 4 maça çıkmış, bu karşılaşmalarda 2 gol atıp 4 asist yapmış durumda.