Güncel

Özgür Özel: "Meral Ablam’la Pek Çok Zorluğu Aşarız"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü Televizyonu'nda Uğur Dündar'ın sunduğu 'Röportaj Özel' programında çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü Televizyonu'nda Uğur Dündar'ın sunduğu 'Röportaj Özel' programında çeşitli konularda açıklamalarda bulundu. Özel, CHP içinde yaşanan bazı gelişmelere ve gelecek politika stratejilerine dair şu ifadeleri kullandı:

'Özdağ Kendisini Gündeme Getirmek İstiyor, Taraf Olmam'


Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ arasındaki gizli protokol iddialarına değinen Özgür Özel, bu konuda kamuoyuna daha önce bilgi verdiğini ve taraf olmak istemediğini belirtti. Özdağ'ın bu konuyu gündemde tutarak kendi çıkarlarına yönlendirmeye çalıştığını ifade etti.

'İttifak Kelimesi Çok Yoruldu'


Yerel seçimlerde ittifak yapmayacaklarını açıklayan Özel, "İttifak kelimesi çok yoruldu. El birliği ile o kelimeyi bayağı yıprattık. İş birliği kelimesini tercih ediyorum" dedi. Seçim bölgelerine özel iş birliklerinin yapılabileceğini ve bu iş birliklerinin genellikle iki parti arasında olabileceğini söyledi.

'Meral Ablam’la Pek Çok Zorluğu Aşarız'


Özgür Özel, CHP'de önemli bir isim olarak nitelendirdiği Meral Akşener ile birlikte pek çok zorluğun üstesinden gelebileceklerine inandığını belirtti. "Meral Ablam’la, Sayın Genel Başkan’ımızla, onun deyimiyle Meral Ablam’la beraber pek çok zorluğu aşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.