Güncel

Özgür Özel'den 'Siyasette Normalleşme' Açıklaması: 'Gerginlikten Beslenenler Rahatsız'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası artan tepkilere dair Sabah'a önemli açıklamalarda bulundu. Siyasette 'normalleşme' adımlarının bazı kesimlerde rahatsızlık yarattığını belirten Özel, "Bugün iki partide de yumuşama, normalleşme karşıtları mevcut. Gerginlikten beslenenlerin rahatsızlığı meselesi. Fakat, sokaktaki insanlar gıdasını gerilimden alanlara itibar etmiyor" dedi.

Abone Ol

görüşme sonrası artan tepkilere dair Sabah'a önemli açıklamalarda bulundu. Siyasette 'normalleşme' adımlarının bazı kesimlerde rahatsızlık yarattığını belirten Özel, "Bugün iki partide de yumuşama, normalleşme karşıtları mevcut. Gerginlikten beslenenlerin rahatsızlığı meselesi. Fakat, sokaktaki insanlar gıdasını gerilimden alanlara itibar etmiyor" dedi.

"MİLLET, YUMUŞAMA İSTİYOR"

  • Donat, "Özgür Özel: Normalleşme, sokakta satın alındı" başlıklı yazısında, Özel'in söylediklerini şöyle aktardı:
  • "Normalleşme, sokakta satın alındı. Siyasi gerilimin, Türkiye'ye hiçbir faydası yok, CHP'ye de faydası yok... Millet, yumuşama istiyor...
  • Seçimden sonra 25 ile gittim... Gezdiğim her ilde, ilçede, mahallede, sokakta şunu gördüm; Yumuşamanın, normalleşmenin halkta karşılığı var. Bugün iki partide de yumuşama, normalleşme karşıtları mevcut...

"GERGİNLİKTEN BESLENENLER RAHATSIZ OLUYORLAR BU İŞTEN"

  • Gerginlikten beslenenlerin rahatsızlığı meselesi. Fakat, sokaktaki insanlar gıdasını gerilimden alanlara itibar etmiyor... Kulak vermiyor.
  • Gerginlikten beslenenler rahatsız oluyorlar bu işten. İki tarafta da gerginlikten beslenen siyasetçi de var, gazeteci de var. Ama sorarım size, bunun ülkemize ve milletimize ne yararı var?"