Güncel

Pegasus havayolları 15 farklı kadroda personel alımı yapacağını duyurdu!

Pegasus havayolları, çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Şirket, insan kaynakları, teknik destek ve müşteri hizmetleri gibi alanlarda yeni çalışanlar arıyor. Başvurular internet üzerinden kabul ediliyor.

Abone Ol

Personel alımı yapılacak kadrolar

İnsan kaynakları operasyonları destek uzmanı: İlgili üniversitelerden mezun, insan kaynakları süreçlerinde deneyimli, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, iletişim yeteneği güçlü, İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden adaylar aranıyor.

Uçak yükleme işçisi: En az ilkokul mezunu, B veya C sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabilen, vardiyalı çalışabilecek, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya tecilli olanlar tercih ediliyor.

Misafir hizmetleri memuru: T.C. vatandaşı, 01.01.1992 ve sonrası doğumlu, en az lise mezunu, iyi derecede İngilizce bilen ve tercihen ikinci bir yabancı dil bilen, MS Office uygulamalarına hakim, insan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü adaylar aranıyor.

Endirekt satın alma destek uzmanı (Engelli): Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, endirekt satın alma alanında deneyim sahibi, iyi derecede MS Office (özellikle Excel) kullanabilen, ihale konularında uzman, tedarikçi ve sözleşme yönetimi yetkinliği olan adaylar tercih ediliyor.

Uyumluluk izleme destek uzmanı (Engelli): Tercihen ön lisans veya lisans mezunu, MS Office uygulamalarına hakim, iletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına uyumlu adaylar aranıyor.

Lastik teknisyeni: Endüstri meslek liseleri veya meslek yüksekokullarının oto mekanikerliği, öndüzen ayarcılığı ve lastikçilik bölümlerinden mezun, mesleki yeterlilik belgesi bulunan, arıza bakım onarım konusunda deneyimli adaylar aranıyor.

Dokümantasyon ve arşiv memuru (Engelli): Tercihen ön lisans veya lisans mezunu, MS Office uygulamalarına hakim, insan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü adaylar aranıyor.

Şoför/Sürücü - teknik depolar (Engelli): B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen, seyahat engeli olmayan adaylar aranıyor.

Teknik depo memuru (Engelli): Tercihen ön lisans veya lisans mezunu, seyahat engeli olmayan adaylar aranıyor.

Elektrik teknisyeni: Tercihen endüstri meslek lisesi veya meslek yüksekokulu elektrik ve elektronik, mekatronik bölümlerinden mezun, arıza tespit, tamir ve bakım yapabilen, elektrik şemaları okuyabilen adaylar aranıyor.

İşyeri hekimi: Tıp fakültesi mezunu, iyi derecede İngilizce bilen, işyeri hekimliği sertifikası olan, iş sağlığı ve güvenliği konusunda deneyimli adaylar aranıyor.

Başvuru bilgisi

Başvuru yapmak isteyen adayların, "https://www.kariyer.net/is-ilanlari?fpi=32618&hc=T" adresinden özgeçmiş oluşturarak başvurularını yapmaları gerekiyor.