İstanbul Pendik'te korkunç bir olay yaşandı. Dumlupınar Mahallesi'nde iki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış bir erkek cesedi bulundu. Olay yerinde geniş çaplı bir polis incelemesi başlatıldı.

Pendik, Dumlupınar Mahallesi'nde sabah saatlerinde yaşanan olay, mahalle sakinlerini dehşete düşürdü. Bir vatandaş çöp atmak için konteynere yaklaştığında, içinde parçalanmış bir ceset olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Aw213760 01 Am9C

ÖSYM’den emsal karar! Tüm öğrencileri ilgilendiriyor ÖSYM’den emsal karar! Tüm öğrencileri ilgilendiriyor

Polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, cesedin kolları ve bacaklarının vücudundan ayrıldığı ve iki farklı konteynere atıldığı tespit edildi. İlk belirlemelere göre cesedin bir erkeğe ait olduğu açıklandı. Ceset parçaları, detaylı inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay yerinde bulunan Salih Burma isimli vatandaş, "Bilmiyoruz tam olarak ne olduğunu. Markete gidiyordum, baktık kapıda polisler var, siviller var, ceset olduğunu söylediler. İki sokak arkada parçalanmış cesetleri çöpün içinde olduğunu söylüyor arkadaşlar. Şu anda onların incelemesini yapıyorlar," dedi.

Bir diğer mahalle sakini Cahit Atam ise, "Ceset atmışlar aşağıya, polisler geldi. Parçalanmışlar, atmışlar buraya. Şu anda parça parça arıyorlar, çöpleri arıyorlar," diye konuştu.

Polis ekipleri, olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı ve tanıkların ifadeleri toplandı. Yetkililer, cinayetin nedenini ve sorumlularını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.