Samsun'un Atakum ilçesinde devriye gezen polis ekiplerine direnip bir polis memurunun üniformasını yırtan kişinin Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan komiser yardımcısı O.C. (28) olduğu ortaya çıktı. Olay, gece saat 02.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İhbar üzerine devriye ekipleri, yerde yatan bir şahıs olduğu bilgisiyle olay yerine gitti. Polis, yerde yatan H.G. (42) ve otomobilin içinde oturan O.C.'yi buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, H.G.'ye müdahale ederken, polis ekipleri otomobilde bir tabanca ve boş kovanlar fark etti.

O.C., polis ekipleriyle tartışmaya başlayarak bir polis memurunun üniformasını yırttı. Arbede sonrasında O.C. etkisiz hale getirildi. Kimlik kontrolü sonrası O.C.'nin Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde komiser yardımcısı olduğu tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde, otomobilde 2 tabanca, 1 pompalı tüfek ve 3 kovan bulundu. Tabancalardan birinin O.C.'nin beylik tabancası, diğerinin ise ağabeyi M.C.'nin ruhsatlı tabancası olduğu belirlendi.

Aksaray’da bir kadın kendisiyle ilişkiye girdiği ve adını çıkardığı iddiasıyla kafede oturan adama kurşun yağdırdı. Aksaray’da bir kadın kendisiyle ilişkiye girdiği ve adını çıkardığı iddiasıyla kafede oturan adama kurşun yağdırdı.

Emniyete götürülen O.C., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin O.C.'den şikayetçi olmadığı öğrenildi. Olayın ardından O.C.'nin aynı akşam Terme ilçesinde düğünü olduğu belirtildi.