Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'a ilişkin medyada yer alan haberlerle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Şahin, medyanın teyit edilmemiş bilgileri paylaşmasının ve çeşitli iddiaları haberleştirmesinin, çocuklarla ilgili olayların hassasiyetini zedelediğini belirtti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şahin, minik Narin Güran'ı arama çalışmalarının güvenlik güçleri tarafından titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti. Bu süreçte soruşturmanın sağlıklı ilerlemesi ve gerekli müdahalelerin etkili bir şekilde yapılabilmesi için itidalli olunması gerektiğini vurgulayan Şahin, medyanın sorumlu davranmasını istedi.

Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı İçin Başvuruları Başlattı! 13 Farklı Branştan 460 Kadro Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı İçin Başvuruları Başlattı! 13 Farklı Branştan 460 Kadro

Şahin, "Söz konusu ailenin korunması ve araştırmaların etkin bir şekilde yürütülmesi açısından getirilen yayın yasağına tüm yayıncılarımızın riayet etmesini önemle rica ediyoruz" dedi.