Güncel

Şahan Gökbakar Kaçak İnşaat İddiasına Cevap Verdi: Dünyanın Her Yerinde Malikane Alabilirim

Şahan Gökbakar, Marmaris'teki evinin detaylarının yanlış yansıtıldığını belirterek, dünya genelinde malikane alabilecek durumda olduğunu ve neden Marmaris'te kaçak inşaat yaptıracağına anlam veremediğini söyledi

Abone Ol

Şahan Gökbakar, Marmaris'teki eviyle ilgili çıkan haberlere yanıt verdi. Gökbakar, dünya genelinde malikane alabilecek durumda olduğunu belirterek, neden Marmaris'te ağaç kesip sit alanına kaçak bir villa yaptırma gereği duysun ki diye sordu. Bu açıklamasıyla, iddiaların gerçek dışı olduğunu vurguladı.

Gökbakar, eviyle ilgili bilgilerin ve fotoğrafların çarpıtıldığını ifade etti. Evimin iki katlı değil, tek katlı ve 85 metrekarelik bir köy evi olduğunu belirtti.

Mevcut bir yapıyı ve iskeleyi satın aldığını, bu evi ilanlardan bulduğunu ve 2020 yılında yapı kayıt belgesiyle satın aldığını söyledi. Yapı kayıt belgesinin devlet tarafından verildiğini ve gerekli incelemeleri yaptığını ekledi.

2022 yılında meydana gelen yangın sonrası, yapı kayıt belgesinin iptal edilerek tapuya sit alanı olarak şerh konulduğunu belirten Gökbakar, bu durumun satın alımından iki yıl sonra gerçekleştiğini ifade etti. Bu gelişme üzerine evin yıkılması talebiyle karşılaştıklarını ve dava açtıklarını, davanın hala devam ettiğini söyledi.