Gençlik ve Spor Bakanlığı 535 Kişilik Personel Alım İlanı Yayınladı Gençlik ve Spor Bakanlığı 535 Kişilik Personel Alım İlanı Yayınladı

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde sahte içkiden zehirlenen 6 kişiden 2'si yaşamını yitirdi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 30 Eylül'de sahte içki nedeniyle hastaneye kaldırılan bir kişiyle ilgili başlattığı inceleme sonucunda, zehirlenen Engin T'nin bir gün sonra hastanede hayatını kaybettiğini belirledi.

1 ila 9 Ekim tarihleri arasında aynı şikayetle Gaziosmanpaşa'daki hastanelerde tedavi altına alınan 5 kişiden Halim F. de yaşamını yitirdi. Hakan T. ve Semih K.'nin tedavileri devam ederken, Yemliha K. ve Serdar Ş. taburcu edildi.

Polis ekipleri, zehirlenen kişilerin sahte içkiyi Merkez Mahallesi'ndeki bir iş yerinden aldıklarını tespit etti ve operasyon düzenledi. Operasyonda iş yeri sahibi Anıl A. ve Özgür T. gözaltına alındı. "Taksirle öldürme" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.