Samsun'un Asarcık ilçesinde park halindeki bir kamyonette çıkan yangın sonucunda, araç içinde kısmen yanmış bir kişi ölü olarak bulundu. Olay, sanayi sitesinin karşısındaki ormanlık alan kenarında meydana geldi.

Vatandaşların park halindeki kamyonetten yükselen alevleri görüp 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

Aw286316 02 Apte

Özgür Özel, İsrail askerleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi ile ilgili konuştu Özgür Özel, İsrail askerleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi ile ilgili konuştu

Yangın söndürüldükten sonra araç içindeki şoför koltuğunda Ercan Demirtaş’ın kısmen yanmış cesedi bulundu. Demirtaş’ın ölümüne ilişkin detaylar henüz netleşmedi. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Yetkililer, olayın sebebini ve Demirtaş’ın nasıl hayatını kaybettiğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Olay yerindeki incelemeler tamamlanarak detaylar kamuoyuna açıklanacak.