İş Bankası’ndan Personel Alımı: Memur Pozisyonları İçin Başvurular Başlıyor! İş Bankası’ndan Personel Alımı: Memur Pozisyonları İçin Başvurular Başlıyor!

Şırnak Valiliği, kent merkezi ve ilçelerde bazı bölgelerin 15 gün süreyle ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildiğini duyurdu. Valilik açıklamasında, milli güvenliğin sağlanması, kamu düzeninin korunması ve olası şiddet olaylarının önlenmesi amacıyla 2565 sayılı Askeri Yasak Bölgeler ile Güvenlik Bölgeleri Kanunu çerçevesinde bu kararın alındığı belirtildi.

29 Ekim ile 12 Kasım 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu uygulama kapsamında, Şırnak merkezdeki Bestler-Dereler, Güçlükonak ilçesindeki Gabar Dağı, Cizre ve Silopi ilçelerindeki Cudi Dağı, Silopi ve Uludere ilçelerindeki Kurt Dağı ve Beytüşşebap ilçesindeki çeşitli alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi.

Valilik, belirlenen bölgelerin koordinatlarının internet sitesinde yayınlandığını ve bu bölgelere izinsiz girmenin can ve mal güvenliği açısından tehlike oluşturduğunu vurguladı.