AK Parti'de değişim sürecine yönelik ilk adım il başkanlarına yönelik atılarak, iki kabine üyesi ile sürdürüldü. AK Parti'deki yeni bir değişim için 23 Temmuz'da düzenlenecek MKYK toplantısı için sinyal verildi.

Son kulis bilgisine göre, MKYK toplantısının ardından bazı genel başkan yardımcılarının görevine son verileceği konuşuluyor.

DEĞİŞİM SÜRECİ SİSTEMLİ İŞLİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından alacağı her kararı heyeti ile görüştü, yeni bir sürece girmek için toplantılar gerçekleştirdi.

AK Parti, Eylül ayında düzenlenecek olan olağan kongre dönemin kadar düzenli bir hazırlık sistemi içerisinde hareket ediyor. Seçimlerin ardından Batman ve Rize il başkanları ile değişimiyle ardından il ve ilçe başkanlıkları geldi.

Konut kredisinde faiz oranları değişti. İşte banka banka yeni faiz oranları! Konut kredisinde faiz oranları değişti. İşte banka banka yeni faiz oranları!

'BAYRAK DEĞİŞİMİ DEVAM EDECEK'
Erdoğan, son MYK görüşmesinde, "2 bakan ve 7 il başkanı ile değişim sürecine dair başlangıç yaptık. Kimseyi kırmadan, dökmeden gerektiği zaman bayrak değişimi devam edecek. Bayrak değişimine gitmeyi planladığımız iller var"açıklamasına yer vermişti.

Şimdi ise salı günü düzenlenecek MKYK toplantısına odaklanıldı, parti kulislerinde, 23 Temmuz'da gerçekleşecek MKYK toplantısında, bazı genel başkan yardımcılarının görevin son verileceği ileri sürüldü.