• DOLAR 34,23 %-0.06
  • EURO 37,30 %-0.27
  • ALTIN 2.929,99 %0.43
  • BİST100 8.860 %1.85
  • BITCOIN 66.499 %1.19
  • ETHERIUM 2.583 %-1.45
18°
6 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eyüpsultan'daki kaza sonrası ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu T.C. ile ilgili açıklama yaparak, cezai soruşturma kapsamında tutuklama kararları alındığını ve iade sürecinin devam ettiğini belirtti.

6 ay önce Güncel

2024 yılında faizsiz kredi almak isteyenler için dokuz farklı bankanın sunduğu kampanya şartları belirlendi. Bankalar, müşteri çekmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla 30.000 TL'ye varan faizsiz kredi kampanyaları düzenledi. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Kırklareli'nde bulunan bir BİM markette gerçekleşen ürpertici bir olay, güvenlik kameralarına yansıdı. Sebze reyonunda alışveriş yapan genç bir kadın, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından taciz edildi. Yaşanan şokun ardından ise olayın şüphelisiyle mücadele eden genç kadın, tepkiyle karşılaştı.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), gelecek ay içinde gerçekleştirilmesi planlanan 8 ve 12. sınıf öğrencileri için önemli bir duyuru yaptı. Bakanlık, 2. dönem ikinci yazılı sınavlarının tarihlerinde değişikliğe gidildiğini açıkladı.

6 ay önce Güncel

BM Nüfus Fonu verilerine göre, dünya genelinde nüfusu 8 milyarı aşan bir trendle birlikte yaşlı nüfus hızla artıyor. Avrupa, yüzde 19 ile en yüksek yaşlı nüfus oranına sahip kıta konumunda bulunuyor. Türkiye ise 85 milyonu aşan nüfusuyla bu küresel trende paralel olarak yaşlanmaya devam ediyor.

6 ay önce Güncel

Konya'da meydana gelen feci bir kaza, otomobilin otobüs durağında bekleyenlere çarpması sonucunda 4 kişinin hayatını kaybetmesine ve 5 kişinin yaralanmasına neden oldu. Bekir T. tarafından kullanılan 42 J 2873 plakalı otomobil, Konya-Karaman kara yolunun 25. kilometresinde, durakta bekleyenlere çarptı.

6 ay önce Güncel

Sağlık alanında vatandaşlar için müjdeli bir haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) geri ödeme listesine 47 yeni ilacın dahil edildiğini duyurdu. Bu yeni eklemelerle birlikte, çeşitli hastalıklar için gerekli olan ilaçlara erişim kolaylaşacak ve tedavi süreçleri hız kazanacak.

6 ay önce Güncel

Bir milyon üyenin emeği ile oluşan sendikanın gelirleriyle konforlu ve şatafatlı sendikal saltanatlıklarını sürdüren 3-5 kişiden oluşan sendika baronları mı sendikaya zarar veriyor? Yoksa sendikanın imkânlarının tüm üyelerin ekonomik ve sosyal haklarının iyileştirilmesi için kullanılması gerekliliğini savunanlar mı sendikaya zarar veriyor? Sendikaya kimin zarar verdiğine Akif inan davasına inanmış saygıdeğer üyelerin vicdanların sesi karar verecektir.

6 ay önce Güncel

Covid-19 salgını ilk çıktığı zamanki etkisini kaybetmiş olabilir, ancak halen devam eden etkileri bulunmaktadır. Günümüzde gerçekleşen kalp krizlerine bağlı ölümlerin birçoğunun Covid-19 geçiren kişilerde olduğu uyarısı yapılıyor. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, benzin ve motorinin litre fiyatına toplamda 3 liraya yakın zam gelmesi bekleniyor.