• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.739 %-0.81
  • ETHERIUM 2.469 %0.73
22°
6 ay önce Güncel

Sosyal medyada her geçen gün ilginç şeyler paylaşılıyor. Son olarak Pakistan'da ortaya çıkan 'Çuf Çuf Hoca' lakaplı hocanın muadili Türkiye'de videolar paylaşmaya başladı. Cin çıkardığı videoları açık bir şekilde TikTok hesabından paylaşan çakma hoca, cinlerden oluşan bir ekip de kurmuş. Üstelik ekibindeki her bir cine de isim koymuş. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Emeklilere yönelik özel indirimler ve kampanyalar başlıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı bir konuşmada, Türkiye ekonomisinin 2023'te yüzde 4,5 büyüdüğünü ve dolar bazında milli gelirin 1 trilyon doları aştığını belirtti. Kişi başına milli gelirin tarihin en yüksek düzeyine ulaştığını vurgulayan Işıkhan, işsizlik oranlarının da düştüğünü açıkladı.

6 ay önce Güncel

Son seçimleri doğru tahmin eden araştırma şirketi, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasındaki mücadeleye ilişkin sonuçları paylaştı.

6 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da yatırımcılar, kâr payı ödeyen şirketlere yönelerek BIST Temettü 25 Endeksi'nde yüksek getiriler elde ediyorlar.

6 ay önce Güncel

Recep Tayyip Erdoğan, Çorum'da düzenlenen mitingde, yerel seçim hazırlıkları çerçevesinde konuşarak, ekonomik ve terörle mücadele konuları hakkında konuşma yaptı

6 ay önce Güncel

Son dönemde kakao fiyatları hızla yükselerek ton başına 9 bin doları aştı ve çikolata endüstrisini etkileyen küresel tedarik zincirindeki karmaşaya neden oldu.

6 ay önce Güncel

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi, emeklilere yönelik seyyanen zam konusu gündemi meşgul ediyor. Kamuoyunda emeklilere ek bir zam yapılıp yapılmayacağı merakla beklenirken, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

6 ay önce Güncel

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, 31 Mart seçimlerinde emeklilerin kritik rol oynayacağını belirterek, AKP'nin emekli aylıklarını artırma vaatlerinin samimiyetsiz olduğunu ifade etti.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ülke genelinde ortaokul ve lise düzeyinde toplam 3 bin 500 okulda yenilikçi sınıfların kurulması için bir çalışma başlattı. Yapılan açıklamaya göre, bu yenilikçi sınıflar öğrencilere 21. yüzyıl becerilerini geliştirmeyi hedefleyerek işbirlikçi ve ortak çalışma alanlarında dijital teknolojilerin etkin bir şekilde kullanıldığı öğrenme ortamları sunacak.

6 ay önce Güncel

Niğde Belediyesi'nde yapılan zabıta komiserliği görevde yükselme sınavı, sonuçların önceden sızdırılması ve şeffaflık eksikliği nedeniyle skandal ve valilik tarafından örtbas edilme iddialarıyla gündeme geldi.