• DOLAR 34,26 %0.03
  • EURO 37,70 %0.19
  • ALTIN 2.911,05 %0.05
  • BİST100 9.032 %0.00
  • BITCOIN 62.650 %-1.1
  • ETHERIUM 2.430 %-3.07
15°
6 ay önce Güncel

Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu (Togg), T10X modeli için yepyeni bir kampanya duyurdu. Bu kampanya kapsamında, Togg T10X için yüzde 0 faizle 800 bin TL'lik kredi imkanı sunulacak.

6 ay önce Güncel

Türk sinemasının 'Kötü adamı' Nuri Alço beyin kanaması geçirdi. Alço, yoğun bakımda tedavi görüyor

6 ay önce Güncel

Çalışma Yaşamı Uzmanı Prof. Dr. Aziz Çelik, memur ve emekli maaşlarının bayram öncesi ödenmemesini değerlendirdi ve bunu "bu daha fragman" diyerek yorumladı.

6 ay önce Güncel

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) kararı doğrultusunda Kütahya'da oyların yeniden sayılmasına başlandı. Kütahya İl Seçim Kurulu, MHP'nin itirazını değerlendirerek Belediye Başkanlığı için geçersiz oyların yeniden sayılmasına karar vermişti. CHP'nin YSK'ya yaptığı iptal başvurusu reddedilince, sayım süreci adliyede devam ediyor.

6 ay önce Güncel

Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Batuhan Akar, eşi Halime ve çocukları Tunahan (7) ile Umay (3) Malatya'da toprağa verildi.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimi sonuçlarının ardından AK Parti'nin aldığı sonucu değerlendirmek üzere harekete geçti. Seçimde yaşanan başarısızlığın nedenlerini araştırmak için partililere talimat veren Erdoğan, 81 ilde detaylı bir anket çalışması başlatılmasını istedi.

6 ay önce Güncel

Türkiye'nin Ramazan Bayramı tatili, doğu ve güneydoğu bölgelerinde yağışlı, diğer bölgelerde ise güneşli ve açık hava ile geçecek gibi görünüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, bayram tatili süresince hava sıcaklıkları genel olarak mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

6 ay önce Güncel

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Mamak Belediyesi'ni kazanan CHP'li Veli Gündüz Şahin'in mazbata töreninde yaşanan ezan rahatsızlığı dikkat çekti. Tören sırasında mikrofonların açık olmasıyla birlikte, bazı kişilerin camiilerin çokluğundan ve ezandan duydukları rahatsızlığı dile getirmesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

6 ay önce Güncel

İhtiyaç kredisi faiz oranlarının son dönemde yükselmesiyle birlikte, vatandaşlar en uygun kredi seçeneklerini araştırmaya başladı. Bankalar da müşteri çekmek için çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladı. Son olarak, sıfır faizli kredi imkanı sunan bankalar, tüketicilerin ilgisini çekmeye başladı.

6 ay önce Güncel

Son dönemde sigara fiyatlarındaki artışlarla gündeme gelen sigara sektöründe beklenmedik bir gelişme yaşandı. JTI grubu, rakiplerinin daha düşük zam yapmasının ardından sigara fiyatlarında indirime gittiğini duyurdu. Bu kararla birlikte sigara fiyatları bugünden itibaren 1 lira daha ucuzladı.