31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Mamak Belediyesi'ni kazanan CHP'li Veli Gündüz Şahin'in mazbata töreninde yaşanan ezan rahatsızlığı dikkat çekti. Tören sırasında mikrofonların açık olmasıyla birlikte, bazı kişilerin camiilerin çokluğundan ve ezandan duydukları rahatsızlığı dile getirmesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Mamak Belediye Başkanı seçilen CHP'li Veli Gündüz Şahin'in mazbata töreni, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılımıyla gerçekleşti. Ancak tören, ezan vaktine denk gelince beklemeye alındı. Şahin'in yakınlarının mikrofonların açık olduğu sırada yaptığı "Burada ezan mı biter! Bu ne ya ora camii bura camii" şeklindeki tepkiler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bu sözlerin mikrofonlara yansımasıyla birlikte, bazı kullanıcılar "İşte CHP zihniyeti" yorumunda bulunarak tepki gösterdi.

Peugeot 2024 temmuz fiyat listesi açıklandı: Yeni modeller ve güncel fiyatlar Peugeot 2024 temmuz fiyat listesi açıklandı: Yeni modeller ve güncel fiyatlar

Ezanın bitmesinin ardından Şahin, Mamak halkına seslenerek kimseyi ayırt etmeden herkesi kucakladığını belirtti. Belediyenin 25 yıl sonra CHP'nin eline geçtiğini ifade eden Şahin, Mamak için hayırlı işler yapan herkesi takdir ettiğini dile getirdi.