• DOLAR 34,26 %0.05
  • EURO 37,69 %0.19
  • ALTIN 2.907,88 %-0.06
  • BİST100 9.032 %0.00
  • BITCOIN 62.858 %-1.55
  • ETHERIUM 2.455 %-2.04
16°
6 ay önce Güncel

Sağlık Bakanlığı, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde 81 ilde sağlık hizmetlerinde aksamaların yaşanmaması ve eksiksiz hizmet sunumu için alınacak tedbirleri içeren bir genelge yayınladı.

6 ay önce Güncel

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin sandıktan birinci parti olarak çıkmasını 3 temel nedene bağladı. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın, 2019 İstanbul yerel seçimlerindeki rakibi Ekrem İmamoğlu'nu telefonla arayarak tebrik etmesi, Türk siyasetinde tartışma yarattı. Ancak, CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hala İmamoğlu'nu tebrik etmemesi, siyasi kulislerde gündem oldu.

6 ay önce Güncel

Aydın’a bağlı Kuşadası ilçesinde, 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde İYİ Parti’den belediye meclis üyesi olarak seçilen Y.D. tutuklandı.

6 ay önce Güncel

Bazı kurumların müdürleri değişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de paylaşıldı.

6 ay önce Güncel

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı gerçekleştirecek. 48 kentte 1.140 arsayı ödeme avantajıyla satışa çıkaran Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, başvuruların başladığını açıkladı. Peki Kentsel Dönüşüm Başkanlığı hangi kentlerde satış düzenleyecek? Belirtilen koşullar nedir? Arsa fiyatlarının ödemesi ne kadar olacak? İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Muğla'ya bağlı olan Menteşe ilçesinde kamyonetle kafa kafaya gelen otomobilde, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan personeller Cuma Arat (24) ile Havva Kaplan (29), yaşamını yitirdi, kamyonetteki 3 kişi yaralandı.

6 ay önce Güncel

Konya'nın Derbent ilçesinde Beyşehir çıkışında meydana gelen trafik kazasında, iki aracın çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

6 ay önce Güncel

Son dönemde, internet üzerinden iş vaadiyle para toplayan dolandırıcılar, memur olmak isteyen binlerce vatandaşı mağdur etti. Sosyal medya platformlarında ve internet sitelerinde yayılan 'KPSS'siz memur alımı' gibi vaatlerle binlerce kişi tuzağa düşürüldü. Bu dolandırıcılık vakaları, kamuoyunda büyük endişe yarattı.

6 ay önce Güncel

Yargıtay erkeğin eşinin maaşını almasını 'ekonomik şiddet' olarak kabul ederek, boşanma sürecinde ağır kusur olarak değerlendirdi. Karar, kadının tazminat talebini haklı çıkardı ve yerel mahkemeden uygun miktarda maddi ve manevi tazminat belirlemesini istedi.