• DOLAR 34,26 %0.04
  • EURO 37,65 %0.03
  • ALTIN 2.926,89 %0.18
  • BİST100 9.158 %0.53
  • BITCOIN 62.630 %0.93
  • ETHERIUM 2.461 %1.23
24°
5 ay önce Güncel

Reklam Kurulu, "Gıda Dedektifi" internet sitesinin sahibi Musa Özsoy'a, ürün tanıtımlarında tüketicileri yanıltıcı ve mevzuata aykırı bilgiler verdiği gerekçesiyle 550 bin 59 lira idari para cezası ve reklam durdurma cezası verdi.

5 ay önce Güncel

İYİ Parti'nin lideri Meral Akşener'in olağanüstü seçimli kurultayda aday olmayacağını açıklamasının ardından parti genel merkezinde hareketlilik yaşandı. Akşener'in bu kararı sonrasında, partinin yetkilileri, genel merkezdeki özel eşyalarını toplamaya başladılar.

5 ay önce Güncel

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin ve Kudüs konusundaki net duruşunu ve Gazze'ye yönelik İsrail saldırılarını durdurma çabalarını vurgulayarak, Erdoğan'ın Filistin davasını siyasi hayatının temel çizgilerinden biri olarak savunduğunu belirtti.

5 ay önce Güncel

Milli İstihbarat Teşkilatı, 23 Nisan için çocuklardan güvenlik, istihbarat ve gizli ajan konularında resim veya mektup göndermelerini istedi

5 ay önce Güncel

Ekonomist Murat Muratoğlu, katıldığı bir canlı yayında Türkiye'de et ithalatında büyük bir rant olduğunu dile getirdi. Tonlarca et ve canlı hayvan ithalatına rağmen et fiyatlarının düşmediğini vurgulayan Muratoğlu, kilosu 3 dolara (yaklaşık 96 TL) et ithal edilip 500 liraya satıldığını belirtti. Bu durumun acayip bir rant olduğunu ifade etti.

5 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 47 ilde 826 arsayı açık artırmayla satışa sunarak kentsel dönüşüm projelerine destek sağlıyor.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun güney ve doğu bölgelerinde bazı iller için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Yapılan açıklamaya göre, Hatay, Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman'da yarından itibaren sabah saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

5 ay önce Güncel

"Sadakatsizlik Koçu" olarak bilinen bir ilişki uzmanı, partnerinin sizi aldatıp aldatmadığını anlamanın 12 işaretini açıkladı.

5 ay önce Güncel

Memurların emekli olduklarında alacakları maaşlar, unvanları ve kademelerine göre farklılık gösteriyor. Ocak ayında yapılan yüzde 49.25 oranındaki zamdan sonra memur emeklisi maaşları yeniden hesaplandı. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

İyi Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale partiden istifa ettiğini duyurdu.