• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.088 %0.47
  • ETHERIUM 2.408 %-0.42
17°
5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamalarında, düzensiz göçmenlerle mücadelenin hız kesmede sürdüğünü ifade ederek 30 büyükşehirde bayram tatili süresince yapılmış olan kontrollere yönelik detayları aktardı.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu son analizler ışığında, Akdeniz ve Güneydoğu'da akşam saatlerinden sonra gök gürültülü sağanak yağış hakim olacağı değerlendirildi.

5 ay önce Güncel

Bankaların almış olduğu karar doğrultusunda ATM'lerde yeni bir döneme girilecek. Ramazan Bayramı'nın ardından bu düzenlemenin geçerli olacağı bekleniyor. İşte yeni düzenleme..

5 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından bankalar, mevduat faiz oranlarını güncelledi. Bu güncellemelerle birlikte 500 bin liranın aylık getirisi ciddi bir artış gösterdi.

5 ay önce Güncel

Bayram tatili boyunca eğitim camiasını derinden üzen bir haber geldi. Tokat'ın Niksar ilçesinde, bir öğretmenin okulunda kendisini asarak yaşamına son verdiği bildirildi.

5 ay önce Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, yerel seçim sonuçlarına yapılan itirazları değerlendirdi ve AKP ile DEM Parti'nin 2'şer, CHP ve MHP'nin ise 1'er itirazının kabul edildiğini açıkladı. Yener, seçimlerin yenileneceği 4 yerin belirlendiğini ve 2 Haziran'da gerçekleştirileceğini ifade etti.

5 ay önce Güncel

Ekonomist Selçuk Geçer, yüksek enflasyon ve dalgalı piyasalar karşısında dolar ve altın gibi yatırım araçlarında artış beklerken, Euro ve Sterlin'in de yükseliş trendine girebileceğini öne sürdü.

5 ay önce Güncel

PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa karşılaşmasında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına karar verdi. Sarı-lacivertli ekibe ayrıca 4 milyon TL para cezası verildi.

5 ay önce Güncel

PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına karar verdi. Sarı-lacivertli ekibe ayrıca 4 milyon TL para cezası verildi.

5 ay önce Güncel

Otobüs, kamyon ve tırların karbondioksit emisyonlarının 2040'a kadar yüzde 90 azaltılması hedefleniyor, ancak bu düzenlemelerin sektöre önemli etkileri olabilir.