• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.662 %2.39
  • ETHERIUM 2.465 %1.73
27°
5 ay önce Güncel

ÖSYM, 2024 KPSS sınav ücretlerini önemli ölçüde artırarak adayları maddi olarak zorlayacak

5 ay önce Güncel

ÖSYM, 2024-KPSS Lisans sınavının tarihlerini açıkladı: Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumu Temmuz Ayında Gerçekleştirilecek

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin Türkiye'nin demokratik süreci için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

5 ay önce Güncel

Müsavat Dervişoğlu'nun yeni genel başkan seçilmesinin ardından İYİ Parti'nin yeni başkanlık divanı belli oldu.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, terör örgütü tarafından kaçırılan çocuklarını geri getirmek için Diyarbakır'da HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan anneleri ziyaret etti.

5 ay önce Güncel

Konya'da polis, psikiyatri uzmanı Doktor Ferit Karaduman'ın özel kliniğinde uyuşturucu özelliği taşıyan haplar reçete ettiği iddiasıyla başlatılan operasyonda 51 kişiyi gözaltına aldı

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 25 Nisan 2024 tarihli Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısının özetini yayınladı.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde 1,5 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından yapılan açıklamalarda Erdoğan, iktidar ve ana muhalefet arasındaki olumlu gelişmeyi vurgulayarak, "Ben de Özgür Bey'e ilk fırsatta böyle bir ziyaretin karşılığını yapacağımı söyledim. Türkiye'de siyasetin yumuşama sürecini başlatalım istiyorum" dedi.

5 ay önce Güncel

Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü öğretim üyesi ve eski Merkez Bankası Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara, TÜFE ile elektrik fiyatları arasındaki ilişkiyi gösteren bir grafik paylaşarak önümüzdeki aylarda ciddi bir elektrik fiyatı artışının beklendiğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'nde yaşadığı kayıplar sonrasında partililere yönelik sert bir çıkış yaptı. Partisinin içinde seçim yenilgisinin sorumluluğunu üstlenmek istemeyenlere göndermede bulunan Erdoğan, "Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor" ifadelerini kullandı.