• DOLAR 34,30 %0.38
  • EURO 37,54 %0.03
  • ALTIN 2.907,55 %0.63
  • BİST100 9.046 %0.92
  • BITCOIN 61.112 %-0.31
  • ETHERIUM 2.418 %1.17
23°
5 ay önce Güncel

Muğla'nın Dalaman ilçesinde gerçekleştirilen jandarma operasyonuyla, 1994 yılında Mardin'in Derik ilçesinde düzenlenen terör eyleminin faillerinden biri olan PKK/KCK üyesi bir terörist yakalandı.

5 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kaynakları, yarın gerçekleşecek olan Özgür Özel - Devlet Bahçeli görüşmesine ilişkin önemli bir açıklama yaptı. CHP, toplumdaki kutuplaşmaya karşı siyasette yeniden diyalog zeminini korumayı kendine misyon edindiğini belirtti.

5 ay önce Güncel

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir nikah töreninde yaşanan olay, hukuki bir soruşturmanın fitilini ateşledi. Karşıyaka Belediyesi'ne ait nikah salonunda gerçekleşen ve sosyal medyaya yansıyan görüntüler, tartışmalara yol açtı. Bir aileye ait nikah töreninde, dua okunmasına izin verilmemesi ve dua eden kişiden mikrofonun alınmasıyla ilgili yaşananlar, kamuoyunda tepkilere neden oldu.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamaları hakkında açıklama

5 ay önce Güncel

Yarın Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyareti TBMM'de saat 12.00'de gerçekleşecek.

5 ay önce Güncel

Forbes'un raporuna göre, Türkiye ve Yunanistan, Ukrayna'ya veya başka bir ülkeye Rus yapımı füzelerin transferini reddediyor ve Türkiye'nin S-400'leri PKK'ya karşı kullanabileceği öne sürülüyor.

5 ay önce Güncel

Bazı bankalar müşteri portföyünü artırmak amacıyla 25 bin TL faizsiz kredi kampanyası başlattı.

5 ay önce Güncel

Vivo yeni uygun fiyatlı akıllı telefon modeli Y18'i tanıttı; amiral gemisi tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekiyor.

5 ay önce Güncel

Emirates Havayolları, Türkiye'den lise mezunu adaylar arasından kabin memuru pozisyonları için personel alımı yapacağını duyurdu. Bu pozisyon için belirlenen maaş ayda 2770 dolar olarak açıklandı.

5 ay önce Güncel

TFF Riva Tesisleri'nde kamp yapan ve konaklama ücretini ödemeyen Hatayspor, haciz şokuyla sarsıldı!