• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.690 %-0.17
  • ETHERIUM 2.671 %-0.78
21°
4 ay önce Güncel

Son zamanlarda peş peşe zamlanan kırmızı et fiyatlarındaki düşüş dikkat çekti. Kıyma ve kuşbaşı gibi türlerde tezgahlarda kilo başına en düşük 35 TL'lik indirimler gözlerden kaçmadı. Yetkililer yaklaşan Kurban Bayramı öncesi meydana gelen bu düşüşlerin bir ilk olduğunu vurguladı.

4 ay önce Güncel

S&P’nin not görünümüne iyileştirme yapmasının ardından piyasalar hareketlenmeye başladı. Son zamanlarda borsa zirveye tırmanırken, altın ve dolar/TL cephesinde ise grafik aşağı yönlü bir ivme sergiliyordu. Öyleyse S&P'nin açıklamaları altın, dolar ve borsaya nasıl yansıyacak? Uzman isim gram altın ve dolar için o seviyelere odaklandı. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Geçtiğimiz hafta ülkemizin büyük bir bölümünde etkisini gösteren yağışlar, bu hafta doğu taraflarına doğru ilerliyor. Yağışların dağlık noktalarda ise kar şeklinde olacağı değerlendiriliyor. Meteoroloji, yapmış olduğu son değerlendirmelerinde ise 11 kent için sarı kodlu uyarıda bulundu.

4 ay önce Güncel

Konyaspor ve Fenerbahçe, Türkiye'nin en üst düzey futbol ligi olan Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında karşı karşıya geldi. Ancak mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı ve Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını mucizelere bıraktı. Maç sonunda lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 6'ya yükseldi.

4 ay önce Güncel

Muğla'nın Dalaman ilçesinde gerçekleştirilen jandarma operasyonuyla, 1994 yılında Mardin'in Derik ilçesinde düzenlenen terör eyleminin faillerinden biri olan PKK/KCK üyesi bir terörist yakalandı.

4 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kaynakları, yarın gerçekleşecek olan Özgür Özel - Devlet Bahçeli görüşmesine ilişkin önemli bir açıklama yaptı. CHP, toplumdaki kutuplaşmaya karşı siyasette yeniden diyalog zeminini korumayı kendine misyon edindiğini belirtti.

4 ay önce Güncel

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir nikah töreninde yaşanan olay, hukuki bir soruşturmanın fitilini ateşledi. Karşıyaka Belediyesi'ne ait nikah salonunda gerçekleşen ve sosyal medyaya yansıyan görüntüler, tartışmalara yol açtı. Bir aileye ait nikah töreninde, dua okunmasına izin verilmemesi ve dua eden kişiden mikrofonun alınmasıyla ilgili yaşananlar, kamuoyunda tepkilere neden oldu.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamaları hakkında açıklama

4 ay önce Güncel

Yarın Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyareti TBMM'de saat 12.00'de gerçekleşecek.

4 ay önce Güncel

Forbes'un raporuna göre, Türkiye ve Yunanistan, Ukrayna'ya veya başka bir ülkeye Rus yapımı füzelerin transferini reddediyor ve Türkiye'nin S-400'leri PKK'ya karşı kullanabileceği öne sürülüyor.