• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.900 %0.61
  • ETHERIUM 2.670 %-1.12
21°
4 ay önce Güncel

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop'un, "Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok" şeklindeki açıklamaları büyük yankı uyandırmıştı. Bu sözlere tepki gösteren eski hakem Ahmet Çakar, Beyaz Futbol programında Altıntop'un maaşını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Merkez Bankası kira fiyatlarına yönelik bir dizi adımlar attı. En son yapılan Para Politikası Kurulu (PPK) görüşmelerinde ‘yüzde 25 zam' oranına odaklanıldı. Geçen haftalarda Merkez Bankası tarafından paylaşılan Konut Fiyat Endeksi analizlerine göre konut fiyatları 4 sene sonra ilk defa enflasyona oranla aşağı yönde bir yol izlemişti. Öyleyse kira fiyatlarının seyri ne olacak? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde yaşanan 'köstebek' soruşturması kapsamında, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti. Bu soruşturma, bir polisin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın T.C. kimlik numarası ile arama yaptığını ve başka bir polisin ise gizli soruşturma bilgilerini FETÖ bağlantılı kişilere sızdırdığı iddiaları üzerine yoğunlaşıyor.

4 ay önce Güncel

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Uzmanları, Gazze'de kadın ve kız çocuklarını hedef alan sistematik cinsel saldırılar, şiddet, işkence ve yargısız infazlar için acil eylem çağrısında bulundu. BM uzmanları, Gazze'deki Filistinlilere yönelik devam eden şiddet olaylarını kınadı ve özellikle kadın ve çocukların hedef alındığı bu saldırıların uluslararası toplumda büyük endişe yarattığını belirtti.

4 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son dakika olarak duyurduğu haberde, Narkoçelik-15 Operasyonları kapsamında 52 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 363 zehir tacirinin yakalandığını paylaştı.

4 ay önce Güncel

Yüksek Seçim Kurulu(YSK) tarafından 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin netlik kazanan sonuçlarına yönelik kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında paylaşıldı.

4 ay önce Güncel

7 Mayıs 2024’de ons altın fiyatı 2322 dolardan, gram altın ise 2412 liradan el değiştiriyor.

4 ay önce Güncel

Temmuz ayıyla birlikte emekli kök maaş zammı, en düşük emekli maaşı, memur maaşları ve sosyal destek ödemeleri artış gösterecek. 4 aylık enflasyon oranı yüzde 18,72 olarak kesinleşirken, ekonomistlerin 6 aylık beklentilerine göre yeni maaş hesapları netleşti. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği ile ilgili kararlar Resmi Gazete'de paylaşılarak yürürlüğe geçti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yorumunda "Hakim ve savcı yardımcılarımız, mesleğe kabul öncesinde Adalet Akademisi'nde 1 yıl eğitim alacak ve usta çırak ilişkisi içinde 2 yıl tecrübeli hakim ve savcılarımızın yanında görev yapacak" açıklamasında bulundu.

4 ay önce Güncel

Bu yılın ilk üç ayında, geçtiğimiz yılın aynı zamanlarına göre kredi kartıyla yapılan yemek ödemelerindeki yükseliş yüzde 143.89 oranıyla 116 milyar 735 milyon 380 bin TL'ye çıkarken, aynı zamanlarda farklı gıda ödemeleri için yüzde 131.36 oranına yükselerek 179 milyar 366 milyon 290 bin TL kredi kartıyla yapıldığı kaydedildi.