• DOLAR 34,25 %0.07
  • EURO 37,65 %0.40
  • ALTIN 2.878,85 %0.32
  • BİST100 9.132 %0.00
  • BITCOIN 60.568 %-3.01
  • ETHERIUM 2.388 %-2.82
18°
5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, son zamanlarda öğretmenlere yönelik artan şiddet olaylarına karşı önlem alınması gerektiğini belirterek, öngörülen cezaların yüzde 50 oranında artırılmasını talep ettiklerini ifade etti.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, yılın ikinci Enflasyon Raporu Bilgilendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, yılın ikinci enflasyon raporu sunumunda önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

10 Mayıs'ta okulların tatil olup olmadığı ve 2024 yaz tatilinin ne zaman başlayacağı hakkında merak edilenlerin yanıtları netleşti. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

İkinci el araç dünyasında satışlar frene bastı. Ocak ayında hızla satılan otomobillerin Mayıs ayında satışları durdu. İkinci el ilan sitelerinde satılık araç sayısında liste katlandı. Öyleyse kişiler araçlarını neden elden çıkarmak istiyorlar? İşte sorunun cevabı...

5 ay önce Güncel

AK Parti Artvin Milletvekili ve Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda erken yaşta emeklilik uygulamasını eleştirdi. Özellikle CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in tutumunu popülizm olarak nitelendiren Çelik, 40 yaşında emekliliği savunanların tutumunu sert bir dille eleştirdi.

5 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu, 8'i yenilikçi kanser ilacı olan 10 ilacın da yerli olduğu belirtilen listede toplamda 47 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Son zamanlarda yükselişe geçen faiz oranlarının ardından yatırımını tehlikeye atmak istemeyen bireylerin, mevduata yönelimi fazla oldu. Mevduat yukarı yönlü bir ivme sergilese de enflasyona karşı koyamadı. Öyleyse mevduat faizlerinin yeni yol hariası nasıl olacak? Hangi yatırım aracı daha cazip? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün(MGM) hazırlamış olduğu son raporuna göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz ile 12 kentte yerel sağanak ve bazı yerlerde ise gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

5 ay önce Güncel

Kastamonu'nun merkezinde, 5 Mayıs Pazar günü Dere köyü mevkiinde meydana gelen dehşet verici bir cinayet olayı, kentte şok etkisi yarattı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terk edilmiş bir araçta yapılan inceleme sonucunda sulama kanalında başı kesilmiş bir ceset buldu.