• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,22 %0.14
  • ALTIN 2.923,16 %0.10
  • BİST100 9.777 %0.00
  • BITCOIN 64.490 %-1.62
  • ETHERIUM 2.638 %-0.6
21°
4 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu, 8'i yenilikçi kanser ilacı olan 10 ilacın da yerli olduğu belirtilen listede toplamda 47 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Son zamanlarda yükselişe geçen faiz oranlarının ardından yatırımını tehlikeye atmak istemeyen bireylerin, mevduata yönelimi fazla oldu. Mevduat yukarı yönlü bir ivme sergilese de enflasyona karşı koyamadı. Öyleyse mevduat faizlerinin yeni yol hariası nasıl olacak? Hangi yatırım aracı daha cazip? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün(MGM) hazırlamış olduğu son raporuna göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz ile 12 kentte yerel sağanak ve bazı yerlerde ise gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

4 ay önce Güncel

Kastamonu'nun merkezinde, 5 Mayıs Pazar günü Dere köyü mevkiinde meydana gelen dehşet verici bir cinayet olayı, kentte şok etkisi yarattı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terk edilmiş bir araçta yapılan inceleme sonucunda sulama kanalında başı kesilmiş bir ceset buldu.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu dosyayla ilgili açıklamalarda bulundu. Dış temaslar ve yapılan görüşmeler hakkında bilgi verdiğini belirtti. Özel, görüşme sürecinde partisinin dış ilişkileriyle ilgili mektuplar, konuşmalar ve dosyaları Cumhurbaşkanı'na ilettiğini ifade etti. Ayrıca, CHP'nin önümüzdeki dönemdeki politika ve eylem planlarına dair de açıklamalarda bulundu.

4 ay önce Güncel

Altın ve borsa dünyası, son zamanlarda sergilemiş olduğu hareketlilikten dolayı yatırımcılarına panik yaşattı. Altın, uzman isimlerin değerlendirmelerine göre 'güvenli liman' olarak tanımlansa da, son günlerde gösterdiği dalgalı seyir, piyasalara yönelik akıllarda soru işareti bıraktı. İşte merak edilen detaylar..

4 ay önce Güncel

İş bırakma eylemi, okula gelmeme şeklinde mi yoksa öğretmenler odasında oturma şeklinde mi gerçekleştirilecek?

4 ay önce Güncel

Çeşitli bakanlıklar, kurumlar ve üniversiteler, farklı pozisyonlarda binlerce personel alımı yapacaklarını duyurdu. İş arayanlar için önemli fırsatlar sunan bu ilanlar, çeşitli alanlarda uzmanlara ve çalışanlara kapılarını açıyor.

4 ay önce Güncel

Uzmanlar, 2030'dan sonra büyük şehirlerde olan kişilerin yüzde 27’sinin uzaktan çalışacağını, insan gücü gerektiren merkezlerde ise yapay zekânın devreye gireceğini değerlendiriyorlar. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

İçişleri Bakanlığı çalışmaları kapsamında Fahri Trafik Müfettişi olmak isteyen ve görevli olan kişilere yönelik bir dizi adımlar attı. Söz konusu çalışmada müfettişlerin yetkileri sınırlandırıldı. İşte detaylar..