• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,13 %-0.13
  • ALTIN 2.894,52 %-0.88
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 64.000 %-2.9
  • ETHERIUM 2.610 %-2.08
12°
4 ay önce Güncel

Kripto para sektörünün önde gelen platformlarından Binance, Türkiye pazarına özel büyük bir kampanya duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, 9 Mayıs'ta başlayan ve 9 Haziran'a kadar sürecek olan etkinlikte, toplam 21 milyon TL değerindeki ödül havuzu kullanıcılara dağıtılacak.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından duyurduğu kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin detaylar netleşti. Paketin içeriği, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından yapılan geniş kapsamlı çalışmanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu. Tasarruf önlemleriyle birlikte 100 milyar liralık bir tasarruf hedeflenirken, kamuda giderlerin azaltılması ve harcamaların en aza indirilmesi öngörülüyor.

4 ay önce Güncel

İstanbul Ticaret Odası'nın Mayıs ayı meclis toplantısında alınan kararlar doğrultusunda, İstanbul'da ekmek fiyatlarına zam yapıldı. 200 gram ekmek, yeni düzenlemeyle 10 liradan satılacak. Daha önce Aralık 2023'te yapılan fiyat güncellemesinde 210 gram ekmek 8 lira olarak belirlenmişti. Yapılan son zamla birlikte ekmek gramajı 10 gram azaltılırken, fiyatı yüzde 31 oranında artırıldı.

4 ay önce Güncel

Dünya Bankası, Türkiye'ye 35 milyar dolarlık finansman desteği hakkında bilgiler verdi

4 ay önce Güncel

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Dikmen Mahallesi'nde yaşanan bir olay, kiracı ve ev sahibi arasındaki hukuki mücadelede dikkat çekici bir emsal karara neden oldu.

4 ay önce Güncel

İç İşleri Bakanlığı, yaz aylarında kılık kıyafet uygulamasında bir değişiklik yapma kararı aldı. Buna göre, yaz kıyafeti uygulamasına geçiş tarihi belirlendi ve 13 Mayıs 2024 Pazartesi gününden itibaren başlayacak.

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılacak ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını duyurdu. Bakan Göktaş, "Ülkemizin gelişimine paralel olarak vatandaşlarımızın refah seviyesini artırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bu ay itibarıyla hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapılacak" ifadelerini kullandı.

4 ay önce Güncel

MEB'in hazırladığı kanun taslağı, öğretmenlerin maaşlarında önemli bir artışı ve eşitlik sağlayacak düzenlemeleri içeriyor.

4 ay önce Güncel

FIAT, mayıs ayında geçerli olacak takas kampanyasıyla müşterilere avantajlı finansman koşulları sunuyor ve Egea modelinde özel fiyatlarla satış yapıyor.

4 ay önce Güncel

Ev almak isteyenler için konut kredisi faiz oranlarındaki değişimler önemli hale geldi. Büyükşehirlerdeki konut fiyatlarının 5 milyon TL'ye kadar yükseldiği günümüzde, güncel faiz oranlarına dikkat ediliyor. İşte bazı bankalarda güncel konut kredisi faiz oranları ve ödeme detayları haberimizde...