• DOLAR 34,28 %0.10
  • EURO 37,61 %-0.08
  • ALTIN 2.882,26 %-0.16
  • BİST100 8.978 %-0.74
  • BITCOIN 62.477 %0.2
  • ETHERIUM 2.429 %0.43
26°
4 ay önce Güncel

Dünya Bankası, Türkiye'ye 35 milyar dolarlık finansman desteği hakkında bilgiler verdi

4 ay önce Güncel

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Dikmen Mahallesi'nde yaşanan bir olay, kiracı ve ev sahibi arasındaki hukuki mücadelede dikkat çekici bir emsal karara neden oldu.

4 ay önce Güncel

İç İşleri Bakanlığı, yaz aylarında kılık kıyafet uygulamasında bir değişiklik yapma kararı aldı. Buna göre, yaz kıyafeti uygulamasına geçiş tarihi belirlendi ve 13 Mayıs 2024 Pazartesi gününden itibaren başlayacak.

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılacak ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını duyurdu. Bakan Göktaş, "Ülkemizin gelişimine paralel olarak vatandaşlarımızın refah seviyesini artırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bu ay itibarıyla hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapılacak" ifadelerini kullandı.

4 ay önce Güncel

MEB'in hazırladığı kanun taslağı, öğretmenlerin maaşlarında önemli bir artışı ve eşitlik sağlayacak düzenlemeleri içeriyor.

4 ay önce Güncel

FIAT, mayıs ayında geçerli olacak takas kampanyasıyla müşterilere avantajlı finansman koşulları sunuyor ve Egea modelinde özel fiyatlarla satış yapıyor.

4 ay önce Güncel

Ev almak isteyenler için konut kredisi faiz oranlarındaki değişimler önemli hale geldi. Büyükşehirlerdeki konut fiyatlarının 5 milyon TL'ye kadar yükseldiği günümüzde, güncel faiz oranlarına dikkat ediliyor. İşte bazı bankalarda güncel konut kredisi faiz oranları ve ödeme detayları haberimizde...

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bu ay ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Cumhur İttifakı'ndan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, öğretmen atamalarında yeni sistem olan mülakat uygulamasını eleştirdi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın duyurduğu %50 KPSS skoru ve %50 mülakat puanı değerlendirilmesine ilişkin sisteme tepki gösteren Destici, bu sistemi hakkaniyetli bulmadığını ifade etti.

4 ay önce Güncel

Türkiye'deki 7 bankanın işbirliğiyle gerçekleştirilen TAM projesi, ATM işlemlerini masrafsız ve komisyonsuz hale getirerek müşteri deneyimini değiştirecek