• DOLAR 34,19 %0.02
  • EURO 38,11 %0.02
  • ALTIN 2.908,30 %0.43
  • BİST100 9.666 %0.00
  • BITCOIN 63.800 %-1.07
  • ETHERIUM 2.645 %0.34
12°
4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından oluşturulan Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de paylaşıldı. Kurban satış noktalarında ve kesim aşamasında kuralları ihlal edenlere ceza kesilecek. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Muğla'ya bağlı olan Fethiye ilçesinde öğrencilerin bulunduğu otobüs şarampole uçtu. Meydana gelen kazada 2 öğretmen ve 22 öğrenci toplamda 25 kişi yaralandı.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, ülkemizin büyük bir bölümünde sağanak ve gök gürültülü sağanak olacağı değerlendirildi. Ayrıca, Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç noktaları ile Doğu Anadolu’da rüzgarın kuvvetli olacağı düşünülüyor.

4 ay önce Güncel

MEB Personel Genel Müdürlüğü Proje Okullarına Öğretmen atama sonuçlarını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, TRT Haber'deki bir programda açıklamalarda bulundu.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı ve öğretmene şiddetle ilgili olarak Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda yapılacak düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

4 ay önce Güncel

Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'in (PSG) başarılı futbolcusu Kylian Mbappe, sözleşmesinin sona ermesiyle sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurdu. Fransız yıldız, bu kararı yayınladığı bir video ile taraftarlarına duyurdu.

4 ay önce Güncel

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu, Filistin'in BM üyeliğinin BM Güvenlik Konseyi'nde tekrar görüşülmesi ve gözlemci statüsünde olan Filistin'e bazı ilave haklar tanınmasını talep eden karar tasarısını kabul etti. Oylama, BM Genel Kurulu'nda düzenlenen acil oturumda gerçekleşti ve 143 "evet" oyuyla kabul edildi. Türkiye'nin yanı sıra 80'e yakın ülkenin ortak sunucusu olduğu bu tasarı, 25 "çekimser" oy alırken, ABD dahil olmak üzere 9 ülke ise "hayır" oyu kullandı.

4 ay önce Güncel

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), araç sahiplerini yakından ilgilendiren önemli bir karar aldı. Yüksek fiyattan satılan VMax, VPro gibi ifadeler artık kullanılamayacak ve akaryakıtta tek fiyat uygulaması 15 Mayıs itibariyle yürürlüğe girecek. EPDK'nın aldığı bu karar, benzin ve mazotta katkılı yakıt olarak geçen ürünlerin tek fiyatla satılmasını sağlayacak.

4 ay önce Güncel

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Çorumlu Amir" isimli fenomenin Karabük Üniversitesi'nde siyahi öğrencilerin cinsel ilişkiyle HIV virüsü yaydığı iddialarına ilişkin videosuna tepki gösterdi.