• DOLAR 34,21 %0.07
  • EURO 37,94 %-0.43
  • ALTIN 2.929,68 %1.17
  • BİST100 9.341 %-3.36
  • BITCOIN 62.449 %-2.21
  • ETHERIUM 2.516 %-3.46
12°
4 ay önce Güncel

Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Mondihome Kayserispor'u 3-0 mağlup etmesinin ardından, Fenerbahçe taraftarları yönetimi istifaya davet etti. Aynı saatte oynanan Fatih Karagümrük-Galatasaray maçında Galatasaray'ın öne geçmesiyle birlikte şampiyonluk umutlarını yitiren sarı-lacivertli taraftarlar, başkan Ali Koç'u istifaya davet etti.

4 ay önce Güncel

Fenerbahçe'de Kayserispor maçı öncesi, İsmail Kartal'ın geleceği belirsizliğini korurken, Yerine düşünülen isimler belli olmaya başladı

4 ay önce Güncel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, MHP'nin belediyelerinin "üretken belediyecilik" anlayışıyla hizmet edeceğini ve seçim kampanyası döneminde verilen sözleri tutmanın gayretinde olacaklarını belirtti. Bu doğrultuda, MHP belediye başkanlarını "üretken belediyecilik" için kampa alacak.

4 ay önce Güncel

İstanbul Eyüpsultan'da bir motosiklet kazası sonrasında hastanede çıkan tartışmada hasta, doktora saldırdı ve güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerle şüphelilerin serbest bırakılması dikkat çekti.

4 ay önce Güncel

Finansal analist İslam Memiş, altın piyasasında önümüzdeki hafta düşüş beklentisiyle, ons altın için 2280-2380 dolar aralığını, gram altın için ise 2435-2485 lira aralığını takip edilmesi gerektiğini söyledi

4 ay önce Güncel

İlan sitelerinde sahte turizm amaçlı kiralık ilanlar artarken, izin belgesi olmayanların varmış gibi numaralar kullanarak gerçek olmayan ilan girişlerinin sıkça yapıldığı ve tüketicilerin yanıltıldığı görülüyor.

4 ay önce Güncel

Emekliler için Kurban Bayramı ikramiyesine zam yapılacak mı sorusu, SSK (4a), Bağ-Kur (4b) ve Emekli Sandığı’ndan (4c) emekli olanlar için gündemin nabzını tutuyor. Kulislerde dolaşan söylentilere göre, ortak miktarın yüzde 20 ila 25 arasında olabileceği konuşuluyor. Ancak, enflasyonun yükselişi emeklileri olumsuz etkiliyor ve bu nedenle zam beklentisi de artıyor.

4 ay önce Güncel

Kenan Sofuoğlu, milletvekili olma sürecini pişmanlıkla anlatarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teklifini kabul etmesinin ardından yaşadığı zorlukları ve istifa etme sürecini anlattı

4 ay önce Güncel

Trabzon Maçka!da teröristler tarafından 11 Ağustos 2017'de evinin önünde şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, 6 senedir Anneler Günü'nü hüzünlü geçiriyor.

4 ay önce Güncel

Türkiye'de "Kamuda Tasarruf Verimlilik Paketi" yarın itibariyle hayata geçirilecek. İlk aşamada hedeflenen 100 milyar TL'lik tasarruf, 2024 bütçe açığının yaklaşık yüzde 4'ünü karşılayacak. Bu adım, yeni vergi artışlarının düşünülmemesi ve enflasyonla mücadeleye katkı sağlamak amacıyla atıldı.