• DOLAR 34,27 %0.07
  • EURO 37,69 %0.22
  • ALTIN 2.911,85 %0.08
  • BİST100 9.030 %-0.02
  • BITCOIN 62.450 %-0.24
  • ETHERIUM 2.430 %-1.02
25°
4 ay önce Güncel

İYİ Parti eski TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, görevi bıraktığını duyurdu. Tatlıoğlu, konuşmasında "İlk günden itibaren onurla yer aldığım, heyecanla hizmet ettiğim bu siyasal süreci kendi açımdan sürdürülebilir bulmuyorum" dedi. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, öğretmenlere yönelik şiddet olaylarına karşı alınacak önlemler hakkında açıklamalarda bulundu.

4 ay önce Güncel

7 Temmuz tarihi, otomobil alacaklar için büyük bir dönüm noktası olacak. Bu tarihten itibaren, sıfır araçlarda ekstra olarak satılan birçok özellik artık standart hale getirilecek. Yeni güvenlik teknolojilerinin zorunlu hale gelmesiyle birlikte, güvenlik sistemi olmayan araçlarda fiyat düşüşleri yaşanması bekleniyor.

4 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) açıklamalarında, Süper Lig'in 37. haftasında mücadele edecek Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşmasının tarihi ve saatini paylaştı.

4 ay önce Güncel

Yargıtay’da, yeni başkan ve yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısını seçmek için bugün üyeler oylarını kullanacak.

4 ay önce Güncel

İbrahim Tatlıses'in torunu Burak Baran, dedesinin oğlu Ahmet Tatlıses'i mirasından men edeceğini açıklamasına tepki gösterdi. İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara'dan olan kızı Gülşen'in oğlu olan Burak Baran, dedesinin diğer çocuklarına ev verirken kendilerine vermediğini belirtti.

4 ay önce Güncel

Mersin'de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, sahte zeytinyağı üretimi yaparak piyasaya süremeye çalışan 2 şüpheli yakalandı. Operasyonda toplamda 6 ton 200 kilogram sahte zeytinyağı ele geçirildi.

4 ay önce Güncel

Geçtiğimiz ayın son haftalarından bu yana aşağı yönde hareket eden dolar/TL’deki düşüş sürüyor. Son zamanlarda borsa tarihi zirvelere ulaşırken, altın fiyatları da uzun süreli sessizliğini bozmuştu. Öyleyse dolar/TL neden aşağı yönde hareket ediyor? İşte yatırım araçlarına yönelik değerlendirmeler..

4 ay önce Güncel

Dijital teknolojinin gelişmesiyle birlikte, internet alışverişi son yıllarda artışa geçti. Ancak bu alışverişlerde dolandırıcıların mağdur ettiği binlerce insan var. İnternetten alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Banka kartı ile mi alışveriş daha güvenli yoksa kredi kartı ile mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, konuyla ilgili merak edilenleri anlattı.

4 ay önce Güncel

Milyonlarca emekli vatandaş için müjdeli haber geldi. Bankalar, emekli promosyon ödemelerini güncelledi ve yeni tutarları duyurdu. Mayıs ayı itibariyle, 11 banka emekli promosyon kampanyalarını açıkladı, ve bu kampanyalar 20.000 TL'ye kadar yükseldi. İşte detaylar...