• DOLAR 34,18 %-0.14
  • EURO 37,87 %0.20
  • ALTIN 2.920,85 %-0.30
  • BİST100 9.351 %0.00
  • BITCOIN 62.000 %-2.09
  • ETHERIUM 2.490 %-5.36
11°
4 ay önce Güncel
4 ay önce MEB

Milli Eğitim Bakanlığı, ödül Yönergesi kapsamında ödül almaya hak kazanacak olan Milli Eğitim Bakanlığı personeline dair işlemlere başladı. Öğretmenleri maaşla ödüllendirecek uygulama, başarılı performans sergileyen öğretmenlere teşvik sağlamayı hedefliyor. Peki, hangi kriterler ödül alacak olan öğretmenleri belirleyecek ve süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar....

4 ay önce Güncel

Fenerbahçe'de başkan olarak 20 yıl görev yapan Aziz Yıldırım, haziran ayında gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda yeniden aday olma kararı aldı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 1416 sayılı Kanun kapsamında yurt dışına öğrenci göndermek üzere önemli bir adım attı. Bakanlık, burslu öğrenci gönderme programı için çalışmalara başladı.

4 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yeni bir gelişme yaşandı. DEM Parti, CHP ve MHP milletvekillerine ait toplam 6 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığına sunuldu. Yasama dokunulmazlığının kaldırılması talepleri ise Cumhurbaşkanlığı tezkereleri olarak Meclis Başkanlığı tarafından TBMM Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden oluşan Karma Komisyona sevk edildi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

4 ay önce Güncel

Aziz Yıldırım, önümüzdeki günlerde yapacağı basın toplantısında Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıklayacak.

4 ay önce Güncel

Frito Lay Gıda, rakiplerinin faaliyetlerini kısıtlamakla suçlanarak Rekabet Kurulu tarafından soruşturma altına alındı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in bugün açıkladığı 'kamuda tasarruf paketi'ne CHP'den ilk tepki geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, paketin eksiklerine dikkat çekti ve 4 temel noktada eleştirilerde bulundu.

4 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 10 Mayıs Cuma günü swap hariç net rezervlerinde 4,2 milyar dolarlık bir artış sağlayarak tarihi bir iyileşme kaydetti.