• DOLAR 34,23 %0.05
  • EURO 37,94 %0.42
  • ALTIN 2.915,47 %-0.48
  • BİST100 9.169 %-1.95
  • BITCOIN 61.000 %-4.39
  • ETHERIUM 2.461 %-6.44
15°
4 ay önce Güncel

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Netanyahu yönetimi terör arıyorsa, terörist görmek istiyorsa boy aynasına bakmayı tercih etmelidir.' dedi.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, kamu hizmetlerinin vatandaşlara sunulmasında esnek çalışma uygulamalarının geliştirileceğini açıklamasının ardından, kamuda tasarruf paketinin detayları gün yüzüne çıktı. Bugün yapılan açıklamada, milyonlarca memuru ilgilendiren önlemler 8 başlık altında sıralandı.

4 ay önce Güncel

Erzurum'da Afganistan uyruklu İbrahimi Bismillah (19), Ankara'ya gidebilmek için vatandaşı Abdul Jalal Saıghanı (34) adına hazırlanan yol izin belgesinin tıpkısını bin liralık bir ücrete photoshop ile yaptırdığı belgedeki QR kodu taratınca ortaya çıktı.

4 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya, akciğer yetmezliğinden dolayı 52 yaşında hayata gözlerini yumdu.

4 ay önce Güncel

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sözleşmeli öğretmen istihdamında mülakat puanının KPSS puanının %50'si ile sözlü sınavdan alınan puanın %50'si alınarak belirlenmesini öngören yönetmeliğe karşı dava açacaklarını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulan bir rapor, sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen manipülasyonların detaylarını ve arkasındaki karanlık operasyonları açığa çıkardı. Bu rapora dayanarak AK Parti, trol faaliyetlerine karşı yeni yasal düzenlemeler yapma kararı aldı.

4 ay önce Güncel

Vatandaşlar parasını hangi yatırım aracında değerlendirmenin doğru olacağını merak ediyor. Zirveyi sürekli tazeleyen borsadan, yeni rekor gelecek mi? Dolar/TL, düşmeye devam edecek mi? Gram altın için alım fırsatı mı? İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan 52 yaşındaki inşaat ustası Şaban Ataş, 52 gün boyunca kayıp olarak aranıyordu. Ancak gerçekler, televizyon programına katılan eski eşi Emine Karabulut'un itirafıyla gün yüzüne çıktı. Karabulut, programda Şaban Ataş'ı evde çıkan bir tartışma sırasında iple boğarak öldürdükten sonra gömdüklerini itiraf etti. Polis, verilen bilgiler doğrultusunda Ataş'ın cesedini buldu ve cinayetle ilgili Karabulut ve beraberindeki bir zanlıyı daha gözaltına aldı.

4 ay önce Güncel

Bankada faiz oranlarının güncellenmesiyle, yatırımcı yönünü mevduata çevirmişti. Mevduata aktarılan tutar arttıkça faizler de artıyor. Öyleyse neden tutar değiştikçe faiz oranı da değişiyor? Faiz oranlarında artış devam edecek mi? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Balıkesir’in Edremit Ticaret Odasında, Ekmek fiyatlarında değişiklik için komisyon bir araya geldi. İşte merak edilen detaylar..