• DOLAR 34,21 %-0.01
  • EURO 37,86 %0.17
  • ALTIN 2.923,93 %-0.19
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 60.411 %-1.76
  • ETHERIUM 2.376 %-4.38
13°
4 ay önce Güncel

Öğrencilerinin görüntülerini sosyal medyada izinsiz paylaşan öğretmenler, kınama cezası alacak.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklanan yeni tasarruf tedbirlerine ilave olarak, Orta Vadeli Plan’da (OVP) belirtilen hedeflere uygun olarak yeni adımların aşamalı olarak hayata geçirileceği duyuruldu. Bu çerçevede, kamu ihale reformu, KİT’lerde yönetişim reformu, vergide adalet ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele olmak üzere dört alanda yeni idari ve kanuni düzenlemeler yapılacak.

4 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımıza karşı yapılanmaları adalete teslim edeceğiz. Tuzakları yerle bir edeceğiz" dedi.

4 ay önce Güncel

Seçim sürecinde suya indirim yapacağını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, suda indirim sürprizini duyurdu. Balıkesirli vatandaşların, haziran ayından itibaren yüzde 15 indirimli fiyat tarifesi su faturalarına yansıyacak.

4 ay önce Güncel

Yılın ikinci enflasyon verisi değerlendirmelerinde Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan kira fiyatlarına yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Öyleyse kiralarda uygulanan yüzde 25 zam sınırı sona mı erecek? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

4 ay önce Güncel

Öğrencilerin görüntülerini velilerden izin almadan sosyal medyada paylaşan öğretmenler için ciddi yaptırımlar geliyor. Özellikle son yıllarda fenomen öğretmenlerin, öğrencilerin fotoğraflarını izinsiz olarak sosyal medyada paylaşması sıkça karşılaşılan bir durum haline geldi. Ancak yeni taslakla birlikte bu durumun önüne geçmek amaçlanıyor.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji son verileri paylaştı. Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar, sağanak ve soğuk hava geride kalıyor. Yeni haftada sıcaklıklar artacak. Sıcaklık seviyelerinin yurt genelinde 2-4 derece yükseleceği değerlendiriliyor. İşte bölgelere göre hava durumu...

4 ay önce Güncel

Kırıkkale'de bir adam, gece evine döndüğünde karısını başka bir erkekle yakaladı, ardından olay yerinde büyük bir karmaşa yaşandı. Öfkelenen adam, karısını su anahtarıyla dövdükten sonra yanındaki şahsı bıçakladı. Polis müdahalesiyle olayın ardından gözaltına alınan adamın, karısını darp ettiği ve yanındaki kişiyi bıçakladığı öğrenildi.

4 ay önce Güncel

Karanlık bir planın işlemeye başladığına dair endişe verici iddialar gündeme geliyor. MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ'nün çete operasyonları üzerinden yeni bir darbe planı hazırlığında olduğunu açıkladı. Eski istihbaratçı Bülent Orakoğlu da MOSSAD'ın bu plana dahil olduğuna dair işaretler olduğunu belirtti.

4 ay önce Güncel

Yeni haftada kamuda tasarruf adımlarının atılması sonrasında çalışmanın ayrıntıları merak konusu oldu. Kamu çalışanlarının çalışma saatlerinde bazı değişiklikler olacağı gündemde yerini koruyor. Çalışma hayatına yönelik atılacak adımlar 6 ana başlıkta değerlendirildi. İşte merak edilen detaylar..