• DOLAR 34,25 %0.10
  • EURO 37,96 %0.24
  • ALTIN 2.925,23 %0.06
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 61.356 %0.62
  • ETHERIUM 2.377 %-3.72
12°
4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Çetin mücadeleler sonucu gerilettiğimiz bürokratik vesayetin tekrar nüksetmesine fırsat vermeyiz." dedi. Erdoğan, son dönemde gündeme gelen her olayı dikkatle takip ettiklerini ifade ederek, "Kanunun dışına çıkan, hatası olan kim varsa hukuk zemininde hesabını mutlaka soruyoruz." şeklinde konuştu. Ayrıca, "Biz buradayız. Dimdik sapasağlam ayaktayız. Dava burada ve inşallah yarın da burada olacak." ifadelerini kullandı.

4 ay önce Güncel

Türkiye’de geçtiğimiz günlerde başlayan kiraz hasadıyla birlikte, tarladaki ve marketteki fiyat farkı üreticilerin tepkisine neden oldu. Üreticiler, aracıların yüksek kazanç sağlamasına isyan ediyor.

4 ay önce Güncel

IRI’nin 2024 Batı Balkanlar Anketinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölgenin en beğenilen dünya lideri olarak ilk sırada yer aldı.

4 ay önce Güncel

Ankara Üniversitesi, 139 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar, başvurularını "https://personeldb.ankara.edu.tr" internet sitesinden 15-29 Mayıs tarihleri arasında yapabilecek. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

4 ay önce Güncel

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "İYİ Parti'nin, Türkiye'nin gündemine dayatılan yeni anayasa ile ilgili duruşu son derece açıktır. Biz artık miadı dolmuş bu hükümete can suyu olacak ve tek adam rejimini tahkim edecek her türlü anayasa değişikliğinin karşısında duracağız" dedi.

4 ay önce Güncel

Hükümetin açıkladığı tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sisteminde köklü değişiklikler yapılacak. İşte gündemdeki 6 yeni model.

4 ay önce Güncel

İŞKUR, engelli ve eski hükümlülere kendi işlerini kurmaları için 500 bin TL'ye kadar hibe desteği sağlayacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve süreçler.

4 ay önce Güncel

Konya'da, hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp tatile giden Fizyoterapist S.U. (37), bu eylemiyle 'Nitelikli Dolandırıcılık' ve 'Resmi Belgede Sahtecilik' suçlarından beraat ederken, 'Görevi Kötüye Kullanma Suçunu Azmettirme' suçundan 5 ay hapis cezası aldı.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatıyla, maliye ekipleri 17 milyar liralık sahte faturaya yönelik inceleme başlattı.

4 ay önce Güncel

Altın fiyatları inişli çıkışlı grafiğini sürdürüyor. Yatırımını altına aktaran vatandaşlar altın fiyatlarını sık sık araştırıyor. Enflasyondaki gelişmeler ve döviz kurundaki dalgalanmalar, atın fiyatlarında doğrudan yansıyor. İşte 15 Mayıs güncel altın fiyatları..