• DOLAR 34,22 %0.06
  • EURO 37,93 %0.20
  • ALTIN 2.925,47 %0.06
  • BİST100 9.013 %0.00
  • BITCOIN 61.305 %-0.54
  • ETHERIUM 2.391 %-3.28
11°
4 ay önce Güncel

Halkbank, esnaf ve sanatkârların kullandığı kredilerde faiz oranlarını yükseltti. En düşük faiz oranı yüzde 7.5'ten yüzde 17'ye çıktı. TESK Başkanı Bendevi Palandöken, bu artışı eleştirerek esnafın mağdur olduğunu söyledi.

4 ay önce Güncel

Başakşehir'de metro durağı çıkışında bulunan bölgede bomba ihbarı üzerine yapılan incelemede el yapımı patlayıcı bulundu ve güvenlik altına alındı

4 ay önce Güncel

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin iddialarda adı geçen ve İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 4 kamu görevlisi gözaltına alındı.

4 ay önce Güncel

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu yaralanan Fico, hastaneye kaldırıldı. Saldırgan kısa sürede yakalandı.

4 ay önce Güncel

ABD'de Nisan ayında tüketici enflasyonu beklentilere paralel olarak yüzde 0,3 artarken, döviz ve altın fiyatlarında hafif değişimler yaşandı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklanan Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ne ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

4 ay önce Güncel

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Milli Eğitim Bakanlığı'nın sözleşmeli öğretmen atamalarında mülakatın ağırlığını artırmasını eleştirerek, torpil ve adam kayırmanın resmiyet kazandığını belirtti.

4 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi, boşanma davasının reddinin ardından 3 yıl bekleme zorunluluğunu kaldırdı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulundu.

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, Türkiye genelinde işverenlerin toplamda 2 bin 374 farklı meslek dalında 181 bin 264 işçi aradığını açıkladı.