• DOLAR 34,21 %0.03
  • EURO 37,92 %0.16
  • ALTIN 2.919,31 %-0.15
  • BİST100 9.013 %0.00
  • BITCOIN 61.305 %-1.12
  • ETHERIUM 2.400 %-3.61
11°
4 ay önce Güncel

Gittikçe artan et fiyatlarını düşürmek için harekete geçen Tarım Kredi, Trakya'da 20 bin büyükbaş olacağı bir alan oluşturacak. Hüseyin Aydın, "Cari açığın düşmesine yılda 75 milyon dolar katkı sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

4 ay önce Güncel

Ek ders ücretindeki zam tasarruf paketinden geçemedi. Maliye Bakanlığı hazırlanan taslağa izin vermedi. Yeşil pasaportlara da Dışişleri Bakanlığı'ndan onay çıkmadı. Görüşmeler devam ediyor..

4 ay önce Güncel

Van Valiliği açıklamalarında, gösteri yürüyüşü, açık hava toplantılarının ve kapalı yer toplantıları, basın açıklaması, oturma eylemi ve anket yapılması, çadır ve stant kurulması, imza kampanyası düzenlenmesi, bildiri dağıtılması ve her türlü protesto eyleminin 4 gün boyunca yasaklandığı belirtildi.

4 ay önce Güncel

Adalet Bakanlığı tarafından rehber öğretmenlere ek ders imkanı sağlanması için önemli bir adım atıldı. İstismara uğramış veya şiddet görmüş dezavantajlı çocukların okullardaki kontrolü ve gelişim süreçlerinin izlenmesi için rehber öğretmenlerine olan ihtiyaç göz önüne alınarak, Adalet Bakanlığı tarafından bu öğretmenlere ücret karşılığı bu tür görevler verilebileceği duyuruldu.

4 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da bir hastane olayında doktora yönelik şiddet içeren saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'nde meydana gelen olayda, bir hastanın sedye üzerindeyken doktora saldırdığını belirtti. Saldırganın tutuklanarak cezaevine gönderildiğini duyuran Bakan Koca, şu ifadelere yer verdi: "Şifa veren ele el kalkmaz, bu ise konunun 'insanlık' yönü."

4 ay önce Güncel

Aksaray'da sınıf öğretmeni, bir kişi tarafından okul bahçesinde darbedildi.

4 ay önce Güncel

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kars'ta çobanlık için mülakat uygulamasını eleştirerek, adaylara yöneltilen soruların niteliğini AK Parti Vekillerine sordu

4 ay önce Güncel

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Avrupa Birliği yetkilileriyle yapılan görüşmelerde Türkiye'nin Orta Vadeli Programını ve ekonomik önceliklerini paylaştı.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Murat Acar, Türkiye'nin önümüzdeki günlerde yağışlı bir hafta sonu ve sıcaklık artışıyla karşılaşabileceğini açıkladı.

4 ay önce Güncel

İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, partisinden istifa etti. Gazeteci İsmail Saymaz, Bilici'nin AK Parti'ye geçebileceğini öne sürdü.