• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.000 %0
  • ETHERIUM 2.408 %-0.42
18°
4 ay önce Güncel

Muharrem İnce'nin lider olduğu Memleket Partisi, tasarruf kapsamında Genel Merkezi'ne kilit vurdu. İnce, "Parti binalarını küçültüp dijital platformlardaki varlığımızı arttıracağız" ifadelerine yer verdi.

4 ay önce Güncel

Yeni atamalar ve görevden almalar Resmi Gazete'de duyuruldu.

4 ay önce Güncel

Haftalık veriler ışığında, zirveyi sürekli test eden yatırım aracı borsa olarak değerlendirildi. Endekste haftanın son iş gününde yükselişin ardı arkası kesilmedi. Uzman isim borsa için kritik açıklamalarda bulundu. İşte merak edilen detaylar...

4 ay önce Güncel

Hindistan'ın Delhi bölgesindeki metroda iki kadının beklenmedik direk dansı, sosyal medyada gündem yarattı.

4 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Irak'ta silah kazası sonucu bir askerin şehit olduğunu duyurdu.

4 ay önce Güncel

Spor camiasında yaşanan gelişmeler gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. UEFA, Adana Demirspor'a süresini aşmış borçlarından dolayı Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası verdiğini duyurdu.

4 ay önce Güncel

Piyasalar, hareketli bir haftayı geride bırakırken yatırımcıların yüzünü güldüren performanslar sergilendi. Borsa İstanbul rekor tazelerken, gram altın da yatırımcısına kazanç sağladı. İşte haftalık bazda yatırım araçlarının getiri performansı....

4 ay önce Güncel

FETÖ'nün 17/25 Aralık taktiklerini kullanarak gerçekleştirmeye çalıştığı kumpas soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Kerem Gökay Öner, önemli itiraflarda bulundu. Öner, soruşturma toplantılarının bilgisi dışında yapıldığını, kendisinin devre dışı bırakıldığını ve görevinden ayrılmak için talepte bulunduğunu söyledi.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji'den paylaşılan son verilere göre, ülkemizde geçtiğimiz haftadan bu yana yağışlı bir hava hakimdi. Mevsim normallerine oranla düşüş gösteren sıcaklık seviyeleri, yurdun batı kısmından hareket ederek yükseleceği değerlendirildi. İşte hava durumu..

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıdığı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de paylaşıldı. İşte atanan ve görevine son verilen isimler..