• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.100 %2.24
  • ETHERIUM 2.435 %3.22
27°
4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuruları almaya başladı. Bugünden itibaren elektronik ortamda yapılacak başvurular, 31 Mayıs'a kadar sürecek.

4 ay önce Güncel

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle, yerine geçici olarak Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Muhammed Muhbir atandı.

4 ay önce Güncel

Damacana su ücretlerindeki artış rekora koşuyor. Temel gıdalara uygulanan yeni zamlar, su fiyatlarına da doğrudan yansıyor. İşte güncel fiyatlar..

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ailelere yönelik çocuk yardımı ödemeleri için başvuruların başladığını duyurdu. Bu sosyal destek ödemeleri, ailelerin çocuklarına harçlık olarak verilecek.

4 ay önce Güncel

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla Mühendis, Büro Memuru, Teknisyen ve diğer pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular online olarak yapılacak.

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamalarında, geçtiğimiz hafta emeklileri rahat ettirecek yeni destek paketini duyurdu. Emeklilere yeme, içme, seyahat ve birçok alanda indirim uygulanacak. Öyleyse destek paketi yasalaştırılacak mı? Yeni düzenleme ne zaman uygulanmaya başlayacak? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Şanlıurfa'nın Piri Reis Mahallesi'ndeki Karacaoğlan Aile Sağlığı Merkezi'nde cuma günü gerçekleşen olayda, H.K. isimli şahıs, Aile Hekimi Dr. İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktor, kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtulurken, o anlarda bir vatandaşın tepkisizliği dikkat çekti.

4 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), stratejik planları doğrultusunda 2033'te filosundaki uçak sayısını 813'e tamamlayıp, yıllık 171 milyon yolcu taşımayı amaçlıyor.

4 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu, sahte sigortalılık ve sahte işyeri takip uygulamasına geçti. Eşine, arkadaşına veya akrabalarına işyerinde bulunmamasına rağmen sigorta yaptıranlar ile sahte işyeri olanlara cezalar yolda. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Meteoroloji’nin günlük hava tahmin raporu ışığında, Afyonkarahisar, Ankara, Çankırı, Kars, Ardahan, Bitlis, Van, Hakkari, Gaziantep ve Kilis’te sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Marmara, Ege ve Akdeniz’de ise toz taşınımı olacağı değerlendirildi.