• DOLAR 34,26 %0.32
  • EURO 37,69 %-0.38
  • ALTIN 2.920,09 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.200 %2.29
  • ETHERIUM 2.435 %4.28
20°
4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, görevde olduğu 7 yıl boyunca Anıtkabir'deki milli bayram programlarına katılmaması ve hutbelerde Atatürk’ü anmamasıyla dikkat çekti. 18 Eylül 2017’de göreve atanan Erbaş, makamına sadece 11 kilometre mesafedeki Anıtkabir’i hiç ziyaret etmedi.

4 ay önce Güncel

Yatırım piyasası, pozitif bir seyir sürüyor. Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde gram altın 2500 TL’yi geçerken, borsa 10600 puan ile kendi zirvelerini test ediyor. Dolar/TL’de ise aşağı yönlü bir ivme söz konusu. Öyleyse borsa ve dolar için yeni beklentiler ne yönde? Gram altında 3000 TL gelir mi? İşte merak edilenler...

4 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Yazılım, Ağ ve Sistem Yönetimi ile Veri Yönetimi daire başkanlıklarında görevlendirilmek üzere 21 sözleşmeli personel alacak.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuruları almaya başladı. Bugünden itibaren elektronik ortamda yapılacak başvurular, 31 Mayıs'a kadar sürecek.

4 ay önce Güncel

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle, yerine geçici olarak Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Muhammed Muhbir atandı.

4 ay önce Güncel

Damacana su ücretlerindeki artış rekora koşuyor. Temel gıdalara uygulanan yeni zamlar, su fiyatlarına da doğrudan yansıyor. İşte güncel fiyatlar..

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ailelere yönelik çocuk yardımı ödemeleri için başvuruların başladığını duyurdu. Bu sosyal destek ödemeleri, ailelerin çocuklarına harçlık olarak verilecek.

4 ay önce Güncel

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla Mühendis, Büro Memuru, Teknisyen ve diğer pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular online olarak yapılacak.

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamalarında, geçtiğimiz hafta emeklileri rahat ettirecek yeni destek paketini duyurdu. Emeklilere yeme, içme, seyahat ve birçok alanda indirim uygulanacak. Öyleyse destek paketi yasalaştırılacak mı? Yeni düzenleme ne zaman uygulanmaya başlayacak? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Şanlıurfa'nın Piri Reis Mahallesi'ndeki Karacaoğlan Aile Sağlığı Merkezi'nde cuma günü gerçekleşen olayda, H.K. isimli şahıs, Aile Hekimi Dr. İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktor, kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtulurken, o anlarda bir vatandaşın tepkisizliği dikkat çekti.