• DOLAR 34,26 %0.32
  • EURO 37,69 %-0.38
  • ALTIN 2.920,09 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.200 %2.29
  • ETHERIUM 2.435 %4.28
20°
4 ay önce Güncel

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin tarlaya yuvarlanması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TRT canlı yayınında ekonomik konularda önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, kira artışı ve KDV konusundaki değerlendirmelerinde önemli noktalara değindi. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Altın, borsa ve dolar piyasalarındaki fiyatlamalar dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Gram altın 2500 TL'yi aşarken, borsa rekor seviyelere yükselirken, dolar/TL'de ise yatay negatif bir seyir gözleniyor. İşte, piyasalarda yaşanan gelişmeler ve önemli uyarılar...

4 ay önce Güncel

Lise mezunlarına yönelik düzenlenecek olan KPSS ortaöğretim sınavı her 2 yılda bir gerçekleşiyor ve 2024 yılı için başvuru tarihleri merak ediliyor. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için il içi isteğe bağlı yer değişikliği başvurularını tamamladı. Şimdi gözler, il dışı yer değişikliği başvuru takvimine çevrildi. 2024 yılı il dışı isteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman başlıyor? İşte detaylar:

4 ay önce Güncel

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Tunceli, Erzincan ve Bingöl-Karlıova bölgeleri için önemli deprem uyarılarında bulundu. Görür, bu bölgelerde depremin gerçekleşme zamanının geldiğini ve acilen önlem alınması gerektiğini belirtti.

4 ay önce Güncel

19 Mayıs 2024 tarihinde Türk televizyonlarında yayınlanan programların reyting sonuçları belli oldu. En çok izlenen programlar arasında Teşkilat, Yargı ve Survivor All Star yer aldı.

4 ay önce Güncel

Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine yapılan ikramiyeler, emeklilerin merakla beklediği konular arasında yer alıyor. Geçen yıl Ramazan Bayramı öncesi hesaplara yatırılan ikramiyelerin bu yıl Kurban Bayramı öncesinde ne zaman ödeneceği ise gündemdeki önemli bir soru. Kurban Bayramı İkramiyeleri Emeklilere Ne Zaman Yatacak? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TRT Haber'e katılarak Türkiye'nin ekonomik durumu ve geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi'nin geçirdiği helikopter kazasında vefat ettiğini öğrenmesi üzerine bir taziye mesajı yayımladı. Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Reisi'ye ve helikopterde hayatını kaybeden diğer kişilere Allah'tan rahmet dileyerek İran halkına başsağlığı dileklerini iletti.