• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.496 %2.46
  • ETHERIUM 2.426 %2.87
17°
4 ay önce Güncel

Elazığ'ın Yedigöze ilçesinde bugün saat 15.28'de bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'ne göre, 4.0 büyüklüğündeki depremin derinliği 5 ise kilometre olarak ölçüldü.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin doğusundaki bazı iller için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yapılan açıklamaya göre, yarın öğle saatlerinden itibaren Hakkari, Van'ın güneyi ve doğusu, Şırnak'ın doğusu ile Muş ve Bitlis'in kuzey ve doğu kesimlerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

4 ay önce Güncel

7 Temmuz'da yürürlüğe girecek olan 'Genel Güvenlik Yönetmeliği' (GSR II) öncesinde otomobil markaları, ellerindeki mevcut araçları zararına kampanyalarla satmaya başladı. Avrupa Birliği’nin geçmişte ABS, havayastığı, ESP ve lastik basınç uyarı sistemi gibi güvenlik donanımlarını zorunlu hale getiren regülasyonlarına yenisini ekleyen GSR II, 7 Temmuz’dan itibaren yürürlüğe girecek.

4 ay önce Güncel

İLKSAN üyeleri için özel olarak düzenlenen indirimli Balkan turu kampanyası başlıyor. Öğretmenler, bu fırsatla Avrupa'nın güzelliklerini keşfetme imkânına sahip olacaklar. İşte turla ilgili detaylar...

4 ay önce Güncel

Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM), İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında tutuklama kararı çıkarılmasını talep etti. Aynı zamanda üç Hamas lideri hakkında da tutuklama kararı çıkarılması için başvuru yapıldı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yaz döneminde seminerlerini farklı bir ilde yapmak isteyen öğretmenler için başvuru sürecini başlattı. Başvurular veri.meb.gov.tr adresinden yapılabiliyor.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kirada yüzde 25 zam sınırının kaldırılacağını açıkladı. Peki, bu durumda yeni kira artış oranı nasıl belirlenecek? İşte detaylar.

4 ay önce Güncel

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin dün yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından suikast iddiaları gündeme geldi. Kazanın detayları ve bölgede yaşanan hareketlilik merak konusu.

4 ay önce Güncel

Sağlık Bakanlığı, 2024 yılı Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı sonuçlarını kamuoyuyla paylaşrken, yeni memur alım duyurusu da geldi.

4 ay önce Güncel

Kuzey Kıbrıs'ta emlak piyasasında dolandırıcılık faaliyetlerinde artış gözleniyor. Bazı emlak firmaları, 22,400 sterlinden başlayarak 25,000 sterline kadar rezidans veya daire garantili arazi satışı vaat ediyorlar. Ancak bu firmalar, yüzde 220 imar oranına sahip araziler üzerinde 3D projelerle sahte umutlar yaratıyorlar. İnsaflı olanlar mimarlık ofisleriyle anlaşarak gerçek projeler geliştirirken, insafsız olanlar sadece görsel sunumlarla insanları kandırıyorlar.