• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.000 %1.67
  • ETHERIUM 2.418 %1.19
16°
4 ay önce Güncel

Haziran ayında emekli aylıkları Kurban Bayramı nedeniyle erken tarihe çekilerek, 3 bin liralık ikramiye eklemesiyle birlikte hesaplara yatırılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) yürüttüğü çalışmalar tamamlandı ve emekli maaşlarının bayramdan önce ödenmesine karar verildi.

4 ay önce Güncel

Bahçeşehir'deki güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilgili Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu sanıklar hakkında şikayetçi olan sosyal medya fenomeni Banu Parlak, şikayetinden vazgeçtiğini duyurdu. Parlak, yaptığı açıklamada, "Dilan ve ailesinin böyle bir eylemde bulunmayacağına kanaat getirdim. Bu nedenle de kendileri hakkında şikayetten vazgeçtim. Umarım adalet yerini bulur," ifadelerini kullandı.

4 ay önce Güncel

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisi sonrası yaşanan olaylarla ilgili olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik sert açıklamalarda bulundu. Canlı yayında konuşan Özbek, Koç'a hesap soracağını belirtti.

4 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,90 değer kazancıyla günü 10.739,57 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. Endeks, gün içinde gördüğü en yüksek seviye rekorunu da 10.775,00 puana taşıdı. Önceki kapanışa göre 95,99 puan artış kaydeden BIST 100 endeksinde, toplam işlem hacmi 122,7 milyar lira olarak gerçekleşti.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26. Dönem Adli Yargı ve 16. Dönem İdari Yargı Kura Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, İran'dan gelen üzücü bir haberin yanı sıra adalet sisteminin güçlendirilmesi ve geliştirilmesi konularına da değindi.

4 ay önce Güncel

Elazığ'da gerçekleştirilen operasyonla ilgili olarak, 5 özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi aracılığıyla kamuyu zarara uğrattıkları iddia edilen 15 şüpheli gözaltına alındı. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyon, 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarını işledikleri iddia edilen şüphelilere yönelik gerçekleştirildi.

4 ay önce Güncel

Bugün Hazine, gerçekleştirdiği tahvil ihalesiyle toplamda 23 milyar 655,5 milyon lira borçlanmaya gitti. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, ihalede 4 yıl (1456 gün) vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli, TLREF'e endeksli devlet tahvili ilk kez ihraç edildi. İhalede dönemsel faiz yüzde 12,57 olarak belirlendi.

4 ay önce Güncel

Elazığ'ın Yedigöze ilçesinde bugün saat 15.28'de bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'ne göre, 4.0 büyüklüğündeki depremin derinliği 5 ise kilometre olarak ölçüldü.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin doğusundaki bazı iller için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yapılan açıklamaya göre, yarın öğle saatlerinden itibaren Hakkari, Van'ın güneyi ve doğusu, Şırnak'ın doğusu ile Muş ve Bitlis'in kuzey ve doğu kesimlerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

4 ay önce Güncel

7 Temmuz'da yürürlüğe girecek olan 'Genel Güvenlik Yönetmeliği' (GSR II) öncesinde otomobil markaları, ellerindeki mevcut araçları zararına kampanyalarla satmaya başladı. Avrupa Birliği’nin geçmişte ABS, havayastığı, ESP ve lastik basınç uyarı sistemi gibi güvenlik donanımlarını zorunlu hale getiren regülasyonlarına yenisini ekleyen GSR II, 7 Temmuz’dan itibaren yürürlüğe girecek.