• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.496 %2.46
  • ETHERIUM 2.426 %2.87
18°
4 ay önce Güncel

Kirada yüzde 25 zam sınırının kalkmasıyla birlikte TÜFE dönemi başlıyor. İşte yeni kira zam oranları ve detaylar.

4 ay önce Güncel

Emekliler için bankaların promosyon yarışı hız kazandı. Bazı bankalar 31 bin TL’ye kadar ödeme fırsatı sunuyor. İşte bankaların sunduğu promosyon detayları.

4 ay önce Güncel

İkinci el otomobil piyasasında dolandırıcılar, araçların kusurlarını gizlemek için 'ikiz araç' yöntemini kullanmaya başladı. Ekspertiz raporlarının güvenilirliği sorgulanıyor. İşte detaylar.

4 ay önce Güncel

Lüks yaşam tarzıyla tanınan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kara para aklama ve çeşitli suçlardan dolayı cezaevinde bulunuyor. Polat'ın kendine zarar verdiği iddiasıyla Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesiyle, tahliye edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

4 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sahil şeritlerinde mafyavari tutumlara müsaade edilmeyeceğini açıkladı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Özhaseki, kıyılarda hukuk dışı ve mevzuata aykırı tüm kaçak yapıların yıkılacağını belirtti.

4 ay önce Güncel

Bakan Tekin’in makam aracı, TEM otoyolunda bir ciple çarpıştı. Tekin araçta bulunmazken, kazada yaralının da olmadığı öğrenildi.

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu ödemelerinin bugün itibarıyla başladığını duyurdu. Kabine toplantısı sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş, fonun detaylarını paylaştı.

4 ay önce Güncel

Yaklaşık bir hafta sonra, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ereceği tarih olan 14 Haziran'a az bir zaman kala, öğrencilerin gündemi yine devamsızlıklarla dolu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'ne göre özürsüz devamsızlık sınırı 10 gün olup, bu kapsamda bir öğrenci, sınıf tekrarına kalabiliyor.

4 ay önce Güncel

2024 Kurban Bayramı tatili, 16 Haziran Pazar günü başlayacak ve 19 Haziran Çarşamba günü sona erecek. Ancak bu yılın tatili, 20 Haziran Perşembe ve 21 Haziran Cuma günlerinin de resmi tatil ilan edilmesi durumunda hafta sonlarıyla birlikte toplam 9 gün olacak.

4 ay önce Güncel

Kredi ve kredi kartı borçlarını ödeyemeyen yüz binlerce kişi yasal takibe alındı. Enflasyonun yüksek seyrettiği bu dönemde borçlu sayısında büyük artış yaşanıyor. İşte detaylar.