• DOLAR 34,24 %0.26
  • EURO 37,83 %0.11
  • ALTIN 2.924,99 %0.31
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.600 %-1.23
  • ETHERIUM 2.358 %0.03
15°
4 ay önce Güncel

Türk kahvesine yapılan zammın ardından vatandaşlar bütçelerini korumak adına fiyat artışlarını yakından takip ediyorlar. Son bir ay içinde Türk kahvesine %15'e varan bir zam yapılması, kilosunun 460 TL'ye yükselmesine neden oldu. Bu durum, Türkiye'deki yüksek enflasyonun etkilerini bir kez daha gözler önüne seriyor.

4 ay önce Güncel

Türkler en iyi yeteneği gösterdi: İsrail basını Akıncı İHA'yı mercek altına aldı.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Arap Bankacılık Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ekonomik durumunu ve parasal politikalardaki gelişmeleri değerlendirdi. Bakan Şimşek, Türk lirasının (TL) mevcut durumuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

4 ay önce Güncel

Denizli'de İngilizce öğretmeni Mehmet Ali Toktaş, okul bahçesinde öğrencilerle oynarken fenalaşarak yaşamını yitirdi .

4 ay önce Güncel

Günlerdir etkili olan sıcak hava, yerini kuvvetli yağışlara bıraktı. Ankara Valiliği, dün başlayan yağışların bugün sağanak şeklinde devam edeceğini belirterek vatandaşları uyardı. Kuvvetli yağışın 13.00'te başlaması ve gece 03.00'e kadar sürmesi bekleniyor.

4 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, yılın ilk beş ayında aldatıcı reklam ve faaliyetlerde bulunduğu belirlenen firmalara yaklaşık 108 milyon lira ceza kesildiğini duyurdu. Bu cezalardan, influencer'ların yanıltıcı tanıtımları ve gıda takviyesi reklamları da nasibini aldı. Özellikle "anne tarifi gibi" ifadesi, yanıltıcı olduğu gerekçesiyle kullanımdan kaldırıldı.

4 ay önce Güncel

Yazar Eylem Tok ve ölümlü bir kazaya neden olan oğlu Timur Cihantimur için kırmızı bülten çıkarıldı. Kaza sonrası ABD'ye kaçan anne ve oğul hakkında uluslararası arama kararı çıkartıldı.

4 ay önce Güncel

Tokat’ın Erbaa ilçesindeki bir bağ evinde meydana gelen patlamada, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan 7 kişiden biri olan Muhammet Sefa Can Karaçoban (29), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra bölgelerinde Kur'an Eğitim noktalarında görevlendirilmek üzere sözlü sınav sistemi ile 35 öğretmen alımı yapacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi kaçağına yönelik harekete geçti. Yeni süreçte IBAN'dan ödeme talep eden ve fatura tutmayanlara yönelik kapsamlı tedbirler alındı. Bu tedbirlere göre vatandaşlar sosyal medya ile mesajlaşma platformları aracılığıyla şikayetlerini iletebilecek.