• DOLAR 34,14 %-0.19
  • EURO 37,79 %-0.16
  • ALTIN 2.917,27 %-0.22
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.898 %0.33
  • ETHERIUM 2.343 %-2.13
17°
4 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir yolcu uçağının Romanya'da kalkış sırasında kaza yapmasına rağmen uçuşa devam ettiği ve 280 yolcunun hayatını tehlikeye attığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

4 ay önce Güncel

Kurban Bayramı yaklaşırken kurbanlık fiyatları araştırmaları hız kazandı. 2024 yılı büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu.

4 ay önce Güncel

TikTok, içerik üreticilerinin daha kapsayıcı ve olumlu topluluklar oluşturmalarına yardımcı olmak için yeni adımlar atıyor. Bu kapsamda, eğitim programları uygulamaya konacak ve canlı yayından para kazanma politikasına yeni kurallar getirilecek. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), döviz kredilerindeki hızlı artışa karşı makro finansal istikrarın korunması, parasal aktarım mekanizmasının desteklenmesi ve likidite fazlasının sterilizasyonu amacıyla yeni önlemler aldı.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni adım: Vergi kaçakçılığını ihbar edenler ödüllendirilecek.

4 ay önce Güncel

Sürücülere büyük kolaylık: Kaza tespit tutanakları e-Devlet üzerinden de hazırlanabilecek.

4 ay önce Güncel

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için sınava giriş belgeleri erişime açıldı. Sınava girecek adaylar, belgelerini ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden edinebilecekler. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamalarıyla kira artış oranlarında yapılacak değişiklikler gündeme geldi. 1 Temmuz'dan itibaren yüzde 25'lik kira artış sınırının kalkmasıyla, kira zamları 12 aylık enflasyon ortalamasına göre hesaplanacak. İşte yeni düzenleme ve detayları...

4 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), mayıs ayı politika faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, piyasa beklentilerine paralel olarak politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı. KKM'de ise düşüş sürdü.

4 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) yılın 5. faiz kararını açıkladı. PPK, yüzde 50 olan politika faizini beklentiler doğrusunda yine sabit tuttu.