• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.090 %-0.24
  • ETHERIUM 2.433 %0.33
28°
4 ay önce Güncel

20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınavların mevzuat hükümlerine göre sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve adayların bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanan "Sözleşmeli Öğretmenlik Sözlü Sınav Rehberi" yayımlandı.

4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatındaki Kur'an Eğitim merkezlerinde görev yapmak üzere 35 personel istihdam edecek.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), İl İçi Yer Değiştirme sonuçlarını açıklamaya devam ediyor. Branşında açık bulunan öğretmenler, aynı il içinde farklı okullara tayin olacak. Tayini çıkan öğretmenlere, tayin oldukları yere göre yolluk ücreti ödenecek.

4 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir yolcu uçağının Romanya'da kalkış sırasında kaza yapmasına rağmen uçuşa devam ettiği ve 280 yolcunun hayatını tehlikeye attığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

4 ay önce Güncel

Kurban Bayramı yaklaşırken kurbanlık fiyatları araştırmaları hız kazandı. 2024 yılı büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu.

4 ay önce Güncel

TikTok, içerik üreticilerinin daha kapsayıcı ve olumlu topluluklar oluşturmalarına yardımcı olmak için yeni adımlar atıyor. Bu kapsamda, eğitim programları uygulamaya konacak ve canlı yayından para kazanma politikasına yeni kurallar getirilecek. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), döviz kredilerindeki hızlı artışa karşı makro finansal istikrarın korunması, parasal aktarım mekanizmasının desteklenmesi ve likidite fazlasının sterilizasyonu amacıyla yeni önlemler aldı.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni adım: Vergi kaçakçılığını ihbar edenler ödüllendirilecek.

4 ay önce Güncel

Sürücülere büyük kolaylık: Kaza tespit tutanakları e-Devlet üzerinden de hazırlanabilecek.

4 ay önce Güncel

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için sınava giriş belgeleri erişime açıldı. Sınava girecek adaylar, belgelerini ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden edinebilecekler. İşte detaylar...