• DOLAR 34,16 %-0.14
  • EURO 37,84 %-0.06
  • ALTIN 2.914,25 %-0.32
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.000 %-3.3
  • ETHERIUM 2.329 %-5.11
21°
4 ay önce Güncel

Bankacılık sektöründe mevduat faizlerinde hızlı bir gerileme yaşandı. Son verilere göre, 1-3 aylık mevduat faizindeki düşüş 4,5 puanı buldu. Bu düşüş, bankacılık sektörünün toplam mevduatının 17 Mayıs ile biten haftada önceki haftaya göre yaklaşık 374,7 milyar lira artarak 16 trilyon 486,5 milyar liraya ulaşmasıyla birlikte kaydedildi.

4 ay önce Güncel

İstanbul'da faaliyet gösteren yabancı menşeili birçok yasadışı bahis sitesinin finansal işlemlerini yönettiği iddia edilen organize suç örgütüne yönelik büyük çapta bir operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 89 şüpheli gözaltına alındı ve bunlardan 42'si adliyeye sevk edildi.

4 ay önce Güncel

Kocaeli'deki bir ortaokulda yaşanan ek ders yolsuzluğu iddialarında, mağdur öğretmenlerden birinin ifadesine göre, olayın ortaya çıkmasının ardından okul müdürü M.H.A., öğretmenlere hitaben, "Oğlum e-Devlet ve diğer şifrelerimi bilmekteydi. Borsada para kaybettiği için bu işlemleri kendisi benden habersiz yaptı. Ben emekli olana kadar lütfen herhangi bir yere şikayette bulunmayın. Emekli olduktan sonra şikayetçi olmanızı rica ediyorum" şeklinde bir konuşma yapmış.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu, Türkiye Yüzyılı Maarif modeli için iletilen görüş ve önerileri değerlendirerek tekrar görüşülen yeni müfredatı onayladı.

4 ay önce Güncel

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne dair davada tutuklu sanıklar Arif Buğra Beşe ve Furkan Anıl Bahar’ın tahliyesine karar verildi.

4 ay önce Güncel

Üsküdar’da dün gece saatlerinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Olayın nedeni, iki aile arasında önceki gün çocuklar arasında başlayan kavgaya dayanıyor. İki aile barışmak amacıyla bir araya gelmiş ancak anlaşmazlık çatışmayla sonuçlandı.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji, 24 - 28 Mayıs tarihleri arasında kuvvetli yağış uyarısı yaptı. 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verildi. Prof. Dr. Orhan Şen, 3 - 4 gün boyunca yağış olacağını belirtti.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencileri Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na hazırlamak için 25-26-27 Mayıs tarihlerinde ülke genelinde online deneme sınavı yapacağını duyurdu. İşte sınav hakkında merak edilen ayrıntılar..

4 ay önce Güncel

Çorum'da dün akşam saatlerinde 4,4 şiddetinde bir deprem yaşandı. Deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabı üzerinden kritik değerlendirmelerde bulundu. Bölgedeki fayların Kuzey Anadolu Fayı'ndan dağıldığına dikkat çekerek "KAF burada deprem üretmez ama ondan ayrılan kollar üretme kapasitesine sahip" ifadelerine yer verdi.

4 ay önce Güncel

Zorunlu Karşılık Oranları ile ilgili yeni düzenlemeler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından duyuruldu.